IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

vain tahroja paperilla...Tiistai 24.01.2006 21:44

Siis linkkakuski pyys laulaa ja kysyin että mitä se maksaa, nii ekaksi pääset leimaamatta huomen, pullakahvit tai leffa.. jepa leffaan.. ja eppujen tahroja paperilla kertosäkeest puolet..OMG


Räkäää valuuuuuuuuu ja paljoooooo sitä tullooooooki... ei pysty syömmäääää

pitäääs laihuttaa ku on niin läski..kai mä sitten voisin kelvata..jollekki
'

hahahah :SDD::D:D:DSunnuntai 22.01.2006 13:57

niin se eilinne moka oli vaa se että pyysin kyytiä yheltä jussilta joka luule saavansa multa mut ei tuu enään eilisen tempauksen jälkeen... jumalauta oli äijäl otsaa soittaa mun parhalle kamulle ja kertoo sille mun kauhajoki reissun ku en ollu viel sille kertonut.. mä vihaan sua jussi mä vihaan ja inhoon..

se vastas... ;).. ny mä oon liina hempeellä tuulellla ja tää ei oo kivaa... tunmtuu ku koko pää olis viel täynnä heliumia..

SE ON NY OHI::: LOpULLIsesti...

voi ruhtinas.. mitä mä tein..Sunnuntai 22.01.2006 01:42

siinnähän sitte oltii vähä kauhajoella.. ei jumalauta.. en enään ikinä ryyppää niin paljon ku se on vielki pääl vaikk asiitä on jo yli 12 tuntia.. Öhöm.. vihaan itteäni.. voi juma........ääääääääääkkkkkkkk

jeeeshPerjantai 20.01.2006 14:30

tänää kauhajoelle ja bailabailaa.. riiksin syndet.. vittu iski nuha.. arja menee tänää mikon tyä.. (lutusta).. näen ehkä tänää juhan.. :D jeesh-- kohta saa lähtiä että ehtii

ai oliko mulla tällänenki??Maanantai 16.01.2006 12:37

jaa jaa paljo on tapahtunut.. kaikista hulluint amitä tein oli ajaa mun kulmakarvat veke.. yksmies via multa järjen ja parit ihmiset on kääntäny mulle selkäni ja kehtaakin vielä haukkua
uuuuhhh....

ja arja on aivan onnes ku se seukkaa.. äääk.. tukkis turvan ja lakkais kysymästä multa neuvoja.. en osaa auttaa kun en oo koskaan seukannu... öääääkldsfoskdg

kipiä oloo..Perjantai 06.01.2006 18:51

mensut tulon pääl.. kyl ny vituttaa... väsyttää saatanasti..

voi polku sentään..Maanantai 02.01.2006 10:21

joulu mäni ja niin meni myös uus vuos..

sä tuut mun uniin ja mun unelmiin.
sä myrkytät mut pahaksi ja käytät hyväksi.
kunnes kyllästyt muhun heität mut roskakoriin kuin käytetty kortsu.

just joo piti palata arkeen takas.. pitää aloittaa opiskelu..

...Maanantai 19.12.2005 12:49

koulus.. vittu jee.... mua rassaa miehet.. oih haluisin korsetin niin sitte sais mun mahan kuriin.. jennan, jonin, ja heikin lahjat on nii kamaliii että musta tuntuu että en kehtaa antaa niitä..

runkku vois vaikka kuolla.. niin se ei ois mun tunne vaivoona.. mä pidän siitä jätkästä yhtä paljon kuin sitä víhaan.. argh... mä oon sille vaa lelu.. miksei se saatna tajuu että mä haluun hellyyttä ja tasapuolista kanssakäymistä.. en mitää sellasta että toinen välittää ja toinen ei.. ei mä haluun enemmän.. jollei se enään tajuu sitä niin voin vaikka yhtä hyvin vaikka silppoa sen kasaks... argh..

nonii ja nyt vituttaa.. ei oo kelle puhua ja tunnen itteni nykyään mitättömäksi.. ketä varten mä elän tääl? ketä varten mun pitää täällä kitua?

joulu on pian ovella.. jesh saa lahjoja.. mut mitää hyötyy niistä loppujen lopuksi on? ei saa viettää perheen kanssa joulu.. taas tällänen paska joulu tulos.. saatana pääsis vaa saatana ulos sielt.. mä haluisin elää niinku normaalit...mut miksei kukaan tajuu sitä mitä MÄ haluun.. en mä jaksais aina olla miellyttämäs kaikkia.. se on niin saatanan rassaavaa.. olle kiltti ja ole mukava ja ole sitä ja ole tätä.. kah ku ei pyydetä että ole äiti teresa tai joku..

ja nyt mul on taas tyhjä olo. ahistaa. väsyttää :D.. mä haluisin nukkua kunnolla ilman että en sais unta öisin.. se on niin saatanan rassaavaa...ku ei saa unta siis.. millanen ihminen mä oikeen olen.. olenko itsekäs vai tyhmänkiltti??

sekin kauhajoki oli ikimuistoinen mutta sekin söpöstys on mulle jo kuin haamu kuva ja sekään ei puhu mulle edes.. no sil ei voi sitten paskaakaa.. se ei kai ollu mun tyylinen poika loppujen lopuksi..

nam nam suklaata... mmhmhh... mitä muutakaan tyttö voi haluta?

Kylläpäs mä oon tänää paljon puhunut.. ohhoh..

..Sunnuntai 18.12.2005 22:45

tänää oli tuijan ja erikan joulujuhla.. ja huomen on miran ja sit ylihuomen on joken ja ja mun viiminen päivä koulus.. :D ja sit keskiviikkona meen parturiin.. :D

voih.. mä voisin tappaa joka ikisen kundin täs maanpäällä jotka haluu tehä mut saatana hulluksi tai käyttää mua hyväkseen..

kylmä ja väsyttää..Lauantai 17.12.2005 18:58

vituttaa ku ei oo saanu paljo unta.. se kundi aina vie multa yöunet.. ja se tekee sen aivan kiusallaan..