IRC-Galleria

Kahden päivän lukulomaMaanantai 26.05.2008 01:29

Olen henkisesti kuollut. Turha ihminen.
Kolmen päivän luovuuteni rajoittui hahmotelmaan Saiturin henkilöiden suhteista.
Ja vaikka Mikael niin kovin ihmetteli mielikuvitustani (joka tällä kertaa oli Suomi-ranska sanakirjan ansiota, kiitos vaan) Majakanvartijan siskon huonoa lomaa ei lasketa. Ei vaikka se oli "ei oo todellista" -lauseen arvonen. Ei vaikka Paulette liftasi sur le bateau du marchand de banane. Tajusin muuten, että tossa oli ylimääränen la. Voi kuinka surkeaa, Mikael vaikuttaa siltä ettei osaa yhdyssanoja ;) Mutta kuitenkin ranskankielinen säälittävyys on täysin ulkopuolinen tyhjäpäisyysongelmistani.

Ehkä kaksi lukemaani tarinaa kasiluokalta palauttivat minut epäluovuuden tasolle. Sille, missä luodaan pelkkää paskaa omaksi iloksi ja sitten pari helmeä, joita 40v nolifet saa lukea. Mutta missä ne helmet piileksii. Ei ainakaan Korkeaojalla ei. Sain vielä hävetä silmät päästäni kun äiti meni selaamaan sitä kovan onnen pääkallovihkoa. Hän tuskin edes ehti huomata eilen rustaamaani kahden lauseen alkua, jotka kirjotettuani olin niin täynnä epätoivoa, että luovuin yrittämisestä ja pengoin kaapista yksinäisen käsipainon. On se surkeeta kun odotetaan ihmisen raahaavan omat käsipainotkin mukanaan.

Onneks äiti sopi että vietän kesäkuussa kokonaisen viikon siellä luovuuden hautausmaalla <3
Mutta ehkä pystyn siihen. Ehkä Coe ja Saisio pystyvät nostamaan mut takaisin sinne sekopään tasolle täältä tylsän maallikon elämästä.
Ja kesällähän mulla ei ole irtonaisia varpaita! Ystävämme endorfiini on siis tervetullut vaikken töihin pääsekään.
Joten positiivisesti ajatellen eristäytyminen on mulle oikea lahja. Harmi kun en osaa ottaa sitä vastaan selkä suorassa. Olenpa säälittävä ihminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.