IRC-Galleria

Huvittavaa. Kaikki.Keskiviikko 13.08.2008 23:18

Luin tänään erästä kirjaa vauhdilla 3 sivua/40 min. Enempää en jaksanutkaan lukea kuin ne kolme sivua. Mutta täyttä asiaa. Herra Curtis oli aika ilkimys, oikea ihmispaholainen. En tiedä, olisinko enempää halunnutkaan tietää hänen ylitsepursuavasta mustasukkaisuudestaan.
Sitäpaitsi on harmillista, kun jokainen mustasukkainen ele muistuttaa minua eräästä pellonlaidalla vietetystä piknikistä.

Ryhdistäymiseni ei oikein ottanut tuulta purjeisiinsa, kun vedin toissailtana _vähän_ yli ja kaikki lihakseni ovat vieläkin ihan kuoleman partaalla. Että joo tosiaan en mennyt tänään salille. Sitä se teettää, kun ihmisen elämästä varastetaan kuukausi.

Olen kuolemassa nälkään. On se kummallista, kun ihmisellä on yhtäkkiä niin paljon vapaa-aikaa, ettei ehdi syödäkään. Kesälomalla oli helppoa kun tunnin välein lykättiin eväskori naaman eteen.

Kevääksi on selvästi suunnitteilla ulkomaanmatka, minulta tiedusteltiin koeviikkoja. Kuinka hurmaavaa. Valintatilanteessa kallistuisin kyllä laskettelulomaan Lapissa, mutta ehkä pitää sopeutua olosuhteisiin (eli maksajien rikkinäisiin polviin).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.