IRC-Galleria

oma tönöLauantai 20.12.2008 13:28

Niin, sen ostin sitten ja niin tavattoman onnellinen siitä olen. Pikkutönö Orimattilassa, 5000neliön tontilla mukavuuksilla tietysti, niinkun kaupunkilaistytöllä kuuluu pikkutorppa ollakin.

Remppaa meinataan vähän tehdä, pien keittiö laitetaan matalaksi ja uusi tilalle, sellanen joka vastaa omia tarpeita (lue: astianpesukone, hella, jääkaappi ja pyykinpesukone tarvis saada mahtumaan..).
Pikkasen rajottaa matalalla oleva ikkuna ja toisella seinällä oleva ihana (mutta pakkelia tarvitseva) leivinuuni.
Kammari/olkkari on pien ja kaksi seinää siivottu ylimääräsestä ja paljaat hirsiseinät vaan imee ihailevia katseita :D Siitä tulee söpö :)

Ja veskiin tarvii hommaa suihkukoppi ja uus lavuaari kun vanha on niin iso ettei siihen nyt suihkukaappia mahdu.

Yläkerrassa on matala eristetty tila josta tulee makkari, sinne ei vaan varmaan voi ainakaan pappaa päästää jyrkkiä portaita pitkin kiipeemään.

Aitaa on valmiina, sain "pikkasen" hirviaitaa ilmaseksi, isoin kysymysmerkki on sen pystyttäminen talvella. Varmaan muutto menee helmikuun lopulle niin että Hemmon kolmikymppiset pidetään siel.

Niin, ja mun rakas perintöluuri alkaa sanoa itseään irti, eilen sekoili ihan omiaan, vetää kokonaan näytön valkoseksi reagoimatta mihinkään yms. En mä tiedä voiks tosta jo päästää irti, saatanan symboliikka. Johan siitä kaksi vuotta on pian...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.