IRC-Galleria

no money, no honey and still life is goodSunnuntai 12.04.2009 18:50

Suurin ongelma tällä hetkellä lienee että iso kissa meinaa liukua sylistä alas kun ei ihan mahdu röhnöttämään ja sitten tasasin väliajoin tarrailee kynsillä kiinni.

Joo, aitaa pitäs saada pystyyn ja ihmetellä et mksi se vesivaraaja on pikkiriikkisen kussu kellariin. Mutta taikoa en osaa joten lopetan turhan märehtimisen ja keskityn vain suurempien vahinkojen syntymisen estämiseen sen sijaan.

Loka-auto on käyny, tiistaina varmaan lähtee myös roskat joten hommahan toimii. H kävi laittaa pesukoneita eli ne saan käyttööni kuhan katson miten laitan muovia kun pelkään kuollakseni et joku putki poksuu viel ja koko torppa mätääntyy. Tai sit en vaan tyrki viel perille asti.. Muistaakseni olen maksanut valmiista ja tää "tee se kuitenkin itse jos haluat sen valmiiksi" alkaa vituttamaan.

Attila oli hoidossa, pikkuapinan kanssa mennään mölliagikisoihin ainakin keskiviikkona, ehkä myös sitten ast-cuppiin. Tai ei ehkä vaan tietysti ja tottakai. Ketun kanssa en tiedä, sitä on nyt hierottu ja se on jumissa. Pitäs hierottaa oikeasti ja kunnolla jos haluaisi rasittaa.

Aurinkoisilta pelloilta väliltä Niinikoski-Kouvola on bongattu joutsenia ja kurkia. Mieletöntä, ihania maisemia, sellasia et hyvä ettei kyynel tule ja muistaa miksi tänne halusi.
Ryhdistyä voisi silti koirien kanssa touhuamalla. Tossa on pihaa jossa tottistella, johon iskee pujottelukeppiä pystyyn yms. Tänään muuten eka myyrä meni Artun suuhun. Vuosaaressa niitä meni melkeen päivittäin..

Eilen pääs pitkästä aikaa kupille ja ens lauantaina uudestaan. Joku toinen taksi vois kuitenin olla fiksumpi, toi körökörökirkkoon-vauhti ei ferrarikuskia tyydytä.
Mähän poljenkin nopeempaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.