IRC-Galleria

Ahkerointia, mukamasTorstai 08.10.2009 14:17

Koulussa graafisen suunnittelun perusteita.
Eli ohessa hieman datailua.
Kissat tiputti maanantaina modeemin ja se meni särki.
Ei pienintäkään eloa, ei valon sävyjä, sirinää. Ei nettiä.
Muuten ihan hauska mutta koska ei ole myöskään telkkaria käytössä edelleenkään, ja Miguel the allaspoika on toista viikkoa "töissä" pohjosemmassa niin alkaa tulla hieman tylsää. Mökkihöperöinti onkin jo arkipäivää.
Kyllähän nyt normi modeemin pitäisi kestää pienehkö pöydältä putoaminen.
Noh, soitin soneralle, soneran laite, soneran sopimus ja ennen kaikkea, kai niissä joku takuu on, sehän vaan yhtäkkiä kuoli.
Nainen haluaa että teen vikailmoituksen. Joo, tein sen jo, puhuin tyhmänä sille automaatille.. Siinä vaiheessa kun se halusi että luettelen puhelinnumeroni totesin että antaa olla. Jo sen syntymä-ajan kanssa kun sai tapella. "en saanut selvää, toista" Argh.
Mutta mikä ihmeen järki on sillä että "jätä laite seinään, vikapuoli yrittää ottaa yhteyttä laitteeseen". Rikkinäisen sähkölaitteen jättäminen seinään jonkun verran epäilyttää mua, lisäksi myös se että miksi joku yrittäisi ottaa yhteyttä laitteeseen johon ei edes tule virtaa.
Nojo, koska oli ilta, odotin kiltisti seuraavan koulupäivän ennenkun soitin uudelleen. Ja avauduin. Kiltti setä lupasi laittaa asiat hoitoon, uusi laite postiin ja saan lähettää vanhan sitten pois. Jos se siis eilen on lähtenyt varastolta, vois se olla jo tänään perillä. Jippii :)

Pöytiksen buuttailu ei ihan mennyt ajatuksen nopeudella, en saanut näyttöä oikeen pelaamaan ja nyt kun nettikin poikki niin milläs ajureita hajet. murr.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.