IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

megamege

megamege

on siirtynyt Facebookkiin.

[Ei aihetta]Torstai 11.05.2006 18:54

ihana loppu koulupäivällä.

Mentiin yllätys yllätys pirkanpoikaan koulun jälkeen ja minna oli mun edellä jonossa daim-jäätelön kanssa. Ja sehän ei käy päinsä ni löin kokis pullollani sitä jäätelöö siinä hihnalla että tömähti ja se suklaa kuori meni rikki. Minnalla kostu silmät ja juoksi vaihtaan jäätelön --> meikku edelle jonossa. Mission complete. kassaneiti viä heitti sit että ollaanko siskokset ja sano että ei meillä samaa ulkonäköö oo mut äänen voimakkuus kyl.Bussissa me taas niin pilkattiin kärjen poikaa. Se tuli ala pysäkiltä ja oli IHAN punanen! Minna heitti että juoksiksä tänne ja revettii molemmat. kärjellä se perus mitä vittuu + hymy -ilme.

Bussissa Minna kans kaivo aurinkolasinsa esille ja sano että
- Nää on kans semmoset lasit et nää sopii kaikille.. mikäköhän siinä o?

kärki innostuu ja tuumaa..
-Annas mäkin sitten koitan! :)

heittää lasit päähän ihan leijana ja kattoo meitä kunnon herutus ilmeel ja heitetään yhteen ääneen : ok ei ne sulle ota ny äkkii pois.

se oli ihan surullisena :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.