IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

[Ei aihetta]Tiistai 08.01.2008 13:46

Taaskaan en saa nukuttua öisin, viimeiset yöt olen valvonut neljän ja kuuden välillä, eikä auta edes iltapala tai välipalat yöllä. Lauantaina käytiin laivalla Karibia-henkisissä pikkujouluissa ja oli niinkin jännittävä reissu (sisälsi leffan ja punkalla makoilua, ruokaa ja lempeän saunan ja jutustelua) että supisteli koko sunnuntain ja eilen jo vähän harvemmin. Täytyy vissiin vaan ottaa todesta se ettei tässä ole mitään tehtävissä, pakko käkkiä kotona. Onneksi ei kuitenkaan kivuliaita supistuksia eli ei tarvinnut huolestua.
Ulkona on ihan huippuilma, ihanasti lunta eikä kovinkaan kylmä. Pikkupojat ihan innoissaan lumesta, reppanat loikkii kainaloita myöten ;)). Eilen alkoi nelosalta uusi sarja jossa kerrotaan uusista perheistä. Varsin amerikkakakkaa (vaikka tuleekin Kanadasta) mutta katson silti, pitää päivässä jonkinlaista rytmiä. Eikä sieltä oikeasti tule yhtään mitään päivisin. Hukkaan menee koko tv-lupamaksu paitsi jos haluaa katsoa ykköseltä esim. jumalanpalveluksia. Pojat on edelleen ihan poikki koska minä olen niin vahdittava tapaus ettei oikeastaan uskalla nukkua päivisin kunnolla, vasta sitten kun Raksu tulee kotiin. Paljon on vastuuta pienten koirien hartioilla, eikä ne raukat aavista miten "vastuu" tulee kohtapuolin kasvamaan.
Tänään on taas synnytysvalmennus. Olen miettinyt pitäiskö kohta vääntää se lista mitä toivon ja en tahdo synnytyksessä niltä osin kun on mahdollista vaikuttaa. Moneen kertaan on Raksun kanssa kerrattu mitä tahtoisin mutta saattaa hänelläkin olla mieli pullollaan muuta ettei välttämättä muistu mieleen. Äitiyspakkaus ei ole vieläkään saapunut, soitin eilen Kelaan ja kyselin perään. sain joulukuussa kirjeen joka on lähetetty 13.12 ja jossa pakkaus luvattiin kahden viikon sisään. Nyt kolme ja puoli vikkoa myöhemmin ystävällinen herra lupasi soittaa Reimalle ja pyytää heitä kiirehtimään pakkaustani. Jään odottamaan. Olisi kiva jos ehtisi vaikka katsoa ne kamat läpi ennenkuin lähtee laitokselle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.