IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Kotona!Torstai 31.01.2008 00:57

Tänään aamukierroksen hoitaja kertoi että teillä onkin lastenlääkärin aika, jos haluatte lähteä kotiin! Hermostuneena kiersin ympyrää huoneessa kunnes yhdentoista aikaan pääsimme lääkärille. Tohtori kehui poikaa reippaaksi ja jänteväksi. Perjantaina menemme paino- ja bilirubiinikontrolliin. Eilisestä Pulla oli saanut peräti 70 grammaa lisää painoa (joo, tiedän se on tosi vähän, mutta tässä kohtaa erittäin merkitsevä askel)! Pullan mielestä yö on kasvun aikaa ja kahtena viimeisenä yönä hän onkin syönyt 3 ja kuuden välillä neljäänkin kertaan. Rinnatkaan ei pääse kipeytymään kun lapsi syö.
Kahden aikaan pääsimme lähtemään kotiin kun Raksu oli käynyt stockalla ostamassa pienen toppahaalarin jotta päästään kotiin ja noutamassa auton. Kotimatkalla haimme pojat kotiin. Sitten onkin harjoiteltu elämää omassa kodissa. Parin viikon poissaolon jälkeen tuli kyyneleet silmiin kun sain tulla omaan kotiin, omin tuoksuihin ja valita omista vaatteista päällepantavaa. Raksu lähti uudelle shoppailukierrokselle ostamaan rintapumpua, vaippoja, vastiketta, tuttipulloja ja ruokaa. Vaippoja ei löytynyt, pitää ilmeisesti mennä mölnlycken "tehtaanmyymälään" etsimään.
Nyt unille, tiedossa kuitenkin lapsella ainakin kaksi viikkoa kotona vietettävää aikaa ja rintaruokkijana en ehdi syöttöjen välissä kovinkaan kauas...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.