IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Onneksi taas kotonaLauantai 02.02.2008 02:12

Vietimme päivää nkl os.52. Menimme klo 12 laboratorioon bilirubiinimittaukseen ja sen jälkeen n klo 12.30 osastolle painokontrolliin. Paino ja bili samat (??!!) kuin ke ja jäimme odottamaan lastenlääkärin tuomiota. Valitettavasti lääkäri oli juuri lähtenyt päivystyssektioon eiä tietoa koska tulee takaisin. Klo 15 lääkäri kävi osastolla noin kahden minuutin ajan ja katsoi ilmeisesti papereitamme ja poistui. Hoitaja tuli kertomaan ettei lääkäri katso meitä nyt ollenkaan, ei hätää ja lääkärillä työaikakin loppu. Jaha kiitos, pääasia että päästiin kotiin. Maanataina uusi kontrolli ja jos tilanne ei parantunut (bili laskenut ja paino noussut) jään lapsen kanssa osastolle. Syöttäkää vaan niin paljon kuin saatte menemään.
Tulimme kotiin ja aloimme ahmimisen, klo 18 syötössä meni 10 min rintaa ja 50ml vastiketta. Klo 21-23 Pulla nykäisi vartin rintaa ja 20ml vastiketta, puolen tunnin torkut ja 50 ml lisää. Kohta on taas aika nauttia evästä. Peukut pystyssä että painoa alkaa kertyä, ja runsaan syömisen pitäisi auttaa myös (vesiliukoisen) bilirubiinin poistumiseen kehosta.
Pikkupojat edelleen poikki reisuuistaan ja vahtivat meitä koko ajan. Titus erityisesti minua ja vauvaa. Ja hurja halipula molemmilla, me vain koitetaan olla normaalisti.. Huomenna mekin (siis minä ja Raksu) koitetaan nukkua päikkärit, tänäänkin oli tarkoitus mutta niin me istuttiin siellä osastolla..
Varasin tänää ristiäiskirkon ja papin sekä kahvitilan. Kummit oli pyydetty jo ennen joulua ja laitoksella päätettiin nimi. Nimi oli pyörinyt mielessä jo pitkään ja mittaillessani 42sen käytäviä pomppi mieleeni koko ajan vaikkei tiedetty kumpi tulee. Sanoinkin itselleni että olet ihan hölmö, eihän sitä vielä tiedä mutta ilmeisesti sitä alitajunnasaan kuitenkin aavisti.
Pulla kaipaa palvelua, on mentävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.