IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.10.2007 18:53

ihana sunnuntai-ilma, ei tarvitse lähteä ulos vaan voi hyvällä omallatunnolla pyöriä kotona. Tietysti pojat piti hakea hoitopaikoistaan kotiin yökyläilyn jälkeen mutta muuten. Eilen oli halloween-bileet ja vielä tänään iloitsimme eväistä joita jäi yli. Vieraat tulivat puoli seiskan aikaan ja söimme lähes yhtäjaksoisesti yhteen asti, siitä eteenpäin harvenneella tahdilla.. Ihana raksuni jaksoi vielä puoli kolme (uutta aikaa huom) latoa tiskit koneeseen niin että aamulla pääsi tyhjään pöytään aamiaiselle. Ihan luksusta!
Ilmeisesti ainakin Pulla piti ruoasta, ensimmäisen jälkiruoan älkeen alkoi aikamoinen takominen. Tähän mennessä Pulla tykkää-listalla on ruoka, mehut, autolla ajo ja alkoholiton siideri!! Pulla ei tykkää-listalla on purjehdus, rautavamiste ja työpaikkaruokalan tuolit (?). Lastenhuone on valmis, pinnasänky kootaan myöhemmin. Raksu olisi halunnut jo koota ja vaati saada koota sen sitten yksin kun on aika. Ok, yleensä se saa koota kaiken muunkin yksin (ja tavallisesti takaa sen tuomalla rouvalle lasin punaviiniä ;), nyt ei onnaa)

Kohta taidan siirtyä sänkyyn löhöämään ja soittamaan pari maratonpuhelua. Pikkupojat on niin väsyneitä että niistä saa varmaan kiitollista löhöilyseuraa. Töihin saa kuitenkin kammeta jo seiskan jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.