IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 02:20

täysipainoisen lomailun jälkeen on aika mennä jo kohta nukkumaan. Nukuttiin aamulla pitkään, syötiin aamiaista ja nukuttiin päikkärit. Sähkäri sanoi tulevansa neljältä mutta tulikin jo ennen kolmea. Huomenna laitetaan taas lamppuja. Tehtiin (lähes) jokaviikkoinen retki Ikeaan, Raksu tarvitsi työmaalle jotain. Anopilta noudettiin samalla vispipuuroa. Kauhottuani sitä kulhollisen Pulla innostui taas voitontanssiin, voidaan siis lisätä Pulla tykkää-istalle. Huomenna on tarkoitus mennä leffaan, ollaan käyty viimeksi kai elokuussa? Aika menee nykyään tuhottoman nopeasti, kohta on joulu ja kortit pitäisi kai pikkuhiljaa kirjoittaa valmiiksi.
Katsotaan nyt sitten tätä telkkaria, eilen ei ehditty, ihan käsittämätönta tavaraa tulee ruudusta. Päivän 4-D oli karuimmasta päästä. Taas pärjää seuraavat kaksi viikkoa ilman oletan.

Dr Philin paisuhdetestissä nelosen sivuilla sain 3 pistettä (kuten 0% muista vastaajista) ja arvion että suhteeni voi erinomaisesti. Tämän tiedon rentouttamana voi kellahtaa vatsani viereen nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.