IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Eka isänpäiväSunnuntai 11.11.2007 21:35

Raksun eka isänpäivä. Aamiaiseksi tarjoiltiin paistettuja munia ja pakonia (kuinka omaperäistä), vastapaistettuja croissantteja ja hilloa sekä amerikkalaisia pannukakkuja kermavaahdon ja mustikkahillon kanssa. Hyvä tekosyy syödä itsekin kunnolla herkkuja... Päivällä mentiin kahville Kappeliin äidin ja miehensä kanssa, oli oikein mukavaa ja sieltä leffaan. Odotettu Elisabeth oli hyvä. Joistain kohdin pidin enemmän BBCn versiosta joskin kyllä kunnon budjettia oltiin osattu hyödyntää. Eikä tullut huono olo kun aihe oli miellyttävä.
Eilen käytiin kauneus&terveys yms messuilla. Mukaan tarttui intialaiset jokikivet, lyhyt katsaus entisten elämien auroihin ja haaveilemani lävistys nenään, septum. Pysyy jemeksessä kyllä viimeiset töissäolon ajat. Huippusiisti on oma vaatimaton mielipiteeni. Raksu ja kaverin mies eivät olleet ihan yhtä innoissaan, kaveri jäi itse miettimään mahdollista omaa reikää..
Ensi viikon työt alkaa luksusaikaan 8.30 joka päivä, saatan ehtiä lukemaan hesaria aamuisin. Lippukunnan joulukalenterimynti ei ole ottanut tulta alleen, pitäisi varmaan väkertää kirje koteihin jotta varainhankinnan tärkeys muistuisi mieleen. Joulukalentereita on kuitenkin aika helppo myydä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.