IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.
Ihan huippukiireinen työpäivä. Puhelimen luuri melkein hehkui välillä punaisena kun roikuin langoilla ikuisuuksia. Tilauksia tuli ja muokattiin, asiakkaat kyselivät koska saa jättää joulutilauksen jne. Olin yksin kolmeen asti jolloin lähdin kotiin. Aika karua. Onneksi Raksu tuli hakemaan töistä. Käytiin poikien kanssa pitkällä lenkillä ja saunassa ja kohta syödään vähän juustoja ja hyvää leipää. Ja suolakurkkuja!! Leivoin toissapäivänä korvapuusteja ja omar-karkeilla täytettyjä kierrepullia, tänään on syöty viimeisiä. Otin töihin pari evääksi ja toin ne takaisin kotiin puolitäyden aamukahvimukin (termos) kanssa. Tämä oli taas näitä päiviä kun ei kahville ehdi. Onneksi Pulla ei ollut vaativimmillaan tänään..

Raksu oli eilen kanssani vapaalla vaikka jo hetken kävikin töissä. Niillä on joku työmaa vähän kesken ja Raksu tunnollisena ilmoittatui torstaiksikin töihin jotta homma etenisi. 9.37 sain puhelun että kanssatyöntekijä (aiemmin lähes sietämätön, nyt sietämätön) oli ryhtynyt neuvomaan ja aukomaan päätään. Raksu on kuitenkin kuunnellut samaa asiaa jo kohta vuoden satunnaisesti (silloin kun tyyppi on töissä) nyt loppui pinna ja Raksu poistui paikalta. Vastoin kaikkia odotuksia menimme siis kuitenkin leffaan eilen. Joulutarina oli hyvänmielenleffa, muutamassa kohtaa tosin vieri krokotiilin kyyneleet poskilla (siis ei mitään tekemistä raskaushormoneilla?). Löytyi koru nenäänkin ja lyhyempi kieleen, tekivät naista tyytyväiseksi. Ja Raksulle crocsin mammothit, ihan superit kun mies pyyhältää pihan yli pienten koirien vanavedessä ;).

Huomenna pitkästä aikaa lauantaivuoro töissä, saa nähdä kuinka kuollut on ihmisen lapsi kotiin päästessään. Raksu menee kavereille tekemään pientä remonttia. Sunnuntain tavoitteena on nukkua pitkään. Ja soittaa pari maratonpuhelua. Sängyssä maaten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.