IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

mökkeilyä...Sunnuntai 28.05.2006 20:20

Nispu ja Harri oli vuokranneet viikonlopuksi mökin rauman läheltä... Olihan se kauniilla paikalla mutta sää ei ollut sitä mitä tilattiin. Satoi... satoi.. ja satoi... oli pilvistä ja satoi. =P
Ajeltiin sinne Mikon ja Monan kaa ja Mona riemuisasti oksensi autoon. Banaania. Paperia ei ollut autossa mukana joten pysähdyttiin metsän keskelle jossa Mona jatkoi oksentamistaan läheiseen ojaan. Pyyhin puun lehtiin ja heiniin sen vaatteet ja pesin omat kädet kuralammikossa. Ja matka jatkui taas Monan lievästä matkapahoinvointikohtauksesta huolimatta.
Hauskahan siellä mökillä toki oli grillata ja saunoa, tein pitkästä aikaa grillitikkuja. Sitten pulahdin vielä pitkän harkinnan jälkeen uimaan siihen tummahkoon järveen, jossa ilmeisesti oli mutaa aika paljon kun ei pohjaa näkynyt. Pitäisiköhän se avantouinti aloittaa taas..? *syvällistä pohdintaa*... pistäähän se toki veren kiertämään kivasti ja suojelee nuhalta ym... vaivoilta läpi talven. Ihan tutkittuhan se juttu kai on.
Juu ja syntskät meni rauhallisissa merkeissä, onhan tässä ollut jo kaiken maailman biletyksiä melkein jatkuvana putkena, että en sitten viitsinyt lähteä baariin örveltämään..
Lahjaksi sain Mikolta polkupyörän (upea maastopyörä, kun edellinen pöllittiin =P ), Da Vinci Koodin ja lempiparfyymini Carolina Herreran New Yorkin 212 =D
Nyt sitä sitten ollaan niin 26. Huh. Ja olo on kuin lapsella yhä edelleen. Ei se "aikuistuminen" ilmeisesti ole lainkaan sitä mitä olen luullut. Onkohan kukaan ihan oikeasti aikuinen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.