IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Taas sukuloimassa... :)Lauantai 10.07.2010 20:17

Hienosti meni kilden reissu, oli mahtava leiri ja upea porukka, vähän uusiakin tanskalaisia kavereita saatiin taas... Keikat oli myös aivan mahtavia, heh, nauratti kun viimeisenä iltana legendaarinen Princekin soitti, orange oli ihan täynnä! pistän muutaman kuvan myöhemmin, niitähän on tuolla facebookissakin jo jaeltu, kuin myös videoita :P me perustettiin kildebändikin leiriin, n. 9 rumpalia ja kaikki myös laulajia. Yksi huilun soittaja :)
Nyt olen taas Pohjois-Karjalassa, täällä on ihan lämmintäkin. Serkku soitti, että nyt on Monan pikkuserkutkin täällä, niin pakkohan sitä oli taas ajella... tuon 450km vantaalta tänne hurauttaa päivässä taukojen kera.
Nautin kun mökki on valmis ja saan vaan löhöillä ja lomailla. Pihaan istutin Turusta asti tulleet vadelma- ja minttupuskat :) kivaa kun on tämmöinen oma pieni mökki täällä, jossa voi kaikenlaista puuhastella :)
jep jep, ensi viikolla takas vantaalle, serkun häät on sitten ja kaikenlaista. Jännittää muuten jo vähän Monan koulun alkaminen, hui sentään... vähän kuin ois jonkinlainen "uuden alku" elämässä nyt. Pikku koululainenhan siitä tulee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.