IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Muutoksien tuulet...Torstai 06.01.2011 11:59

Nyt ois sitten ehkä aika paljastaa tämä tieto, jota olen pantannut jo pidemmän aikaa :) eli alanvaihdos/toisen ammatin opiskeleminen. Ajattelin, että mitä sitä turhaan hehkuttamaan, kun ei mikään ollut vielä varmaa. En tiennyt meneekö tentit läpi ja vieläkin on jonkunlainen näyttökoe edessä.
Olen nyt sitten kuitenkin siirtynyt lentokentälle töihin. Ajattelin, että pidemmän päälle free lancerin hommat on aina epävarmoja. Kolme vuotta olen media-alalla pyörinyt ja vastaan on tullut kaikenlaista. Konkurssia, yt -neuvotteluja jne.. Vakituista paikkaa ei ole mistään herunut ja niinpä tein vihdoin päätökseni. Ekaluokkalaisen äitinä mun täytyy olla vakituisessa työssä alalla, jonka tulevaisuus näyttää varmalta. Siirryin siis ilmailuturvallisuus -koulutuksen kautta turvatarkastuksen piiriin.
Viihdyn työssäni. Mun mielestä on kivaa nähdä erilaisia ihmisiä eri maista. Oon aina tykännyt reissaamisesta itsekin ja lentokentällä tarttuu se ihana reissufiilis itseenkin. Aikoihin ei ole ollut niin hauskaa töissä! Ja pääsen käyttämään loistavaa kielitaitoani vihdoinkin... :)

Ura media-alalla jätti myös jälkensä muhun omalla tavallaan ja antoi paljon ikimuistoisia hetkiä. Huipennuksia tuli monessa kohtaa ja pääsin kokemaan asioita, joita en olisi ikinä uskonut kokevani. Se on kaikki nyt kuitenkin taakse jäänyttä ja elämä jatkuu eteenpäin. Kuvaukset jäävät lähinnä harrastuspohjalle ja voihan sitä satunnaisesti entisiä kollegoja "pelastaa" jos tiukka paikka tulee ni voin käydä jotain kuvaamassa. Mutta pääasiallisesti keskityn nyt perheeseeni ja uuteen työhöni :)
*kiitos ja kumarrus*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.