IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Takaisin friikuksi!Maanantai 05.12.2011 14:49

Ihanaa! Nyt tuntuu todella onnelliselta... meikäläinen on joulun jälkeen taas kamera olkapäällä ;) täytyykin aloittaa jo surkastuneen kuvauslihaksen treenaus.
Kun olen nyt n.vuoden painanut täyttä listaa lentokentällä, niin täytyy todeta, että olen aika uupunut. Moni ei uskoisi, kuinka raskasta työtä turvatarkastus (tai ylipäätään asiakaspalvelu) loppujen lopuksi on. Se tuli itsellenikin täytenä yllätyksenä. Olen pohtinut koko syksyn, että menisin takaisin freelanceriksi ja olisin vain osa-aikainen lentokentällä. On tietysti hyvä, että toimeentulo tulee osaksi jostain muualtakin kuin pelkästä kuvauksesta, koska kuvaamisen saralla ollaan kuin vuoristoradassa: välillä on paljon keikkaa ja välillä ei mitään. Siinä mielessä on hyvä säilyttää ehkäpä n. 30 tuntinen lista per kolme viikkoa. Tai 70 tuntinen... katsotaan nyt kumman otan.
Olen silti todella onnellinen nyt ja iloinen siitä, että voin tehdä taas koulutustani vastaavaa työtä ja en ole tuotantoyhtiöidenkään silmissä kokonaan "hautautunut" lentokentälle sinne loputtomaan matkustajien suohon: ruuhkaan ja hässäkkään! :P Mut sentään muistetaan vielä ja voin taas jatkaa friikkuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.