IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Tarpeellista työtäMaanantai 16.05.2022 18:17

Kokosin tähän muutaman linkin, jotka ovat omasta mielestäni olleet yhteiskuntaa ehkäpä eniten hyödyttäneet artikkelini Maikkarin ajoilta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perheensa-luona-asunut-ashley-14-kaannytettiin-filippiineille-suomessa-pienten-lasten-kanssa-asuva-aiti-kertoo-jaatavasta-tuskastaan-pelkaan-tyttareni-turvallisuuden-puolesta/7737442#gs.0wm1qx

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-oli-mukana-kun-turun-metsista-loydettiin-metsanpeikon-kaltaisia-asunnottomia-luottamus-ihmisiin-mennyt-jo-vuosikymmenia-sitten/7704220#gs.0wm3am

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-tieliikennelaki-myllasi-pyoratiet-vastakarvaan-vetaminen-voi-olla-jopa-sakon-arvoinen-suoritus-nama-asiat-muuttuivat-nakyvimmin/8197146#gs.0wjlnw

Olen siis pian ryhtymässä freelanceriksi kolmen vuoden Maikkari-uran jälkeen. (Sitä ennen tein noin kymmenen vuoden uran Ylellä erilaisissa työnkuvissa).

Nyt olen ajatellut freelancer-kirjoittamisen lisäksi tehdä jotakin vielä hyödyllisempää: ryhdyn Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi. Näin voin ihan konkreettisesti auttaa hädässä olevia ja koen sen kutsumuksekseni.

Totesin tässä hiljattain eräälle ystävälle, että kaikesta työstä mitä olen koko elämäni aikana tehnyt, kaikkein hyödyllisintä yhteiskunnan kannalta on ollut ilmaiseksi tekemäni työ - esimerkiksi videot Rauhan Rannasta (Suomen IOK-keskus), jotka ovat keränneet satoja katselukertoja kukin.
(Google tietysti pidättää mainostulot itsellään ennen kuin on se tuhat tilaajaa ja tietty määrä katselutunteja vai miten se oli...)

Tämä SPR-työkin on vapaaehtoistyötä, mutta se on hyödyllistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.