IRC-Galleria

Kävin äänestämässä, mutta...Maanantai 12.03.2007 20:33

Kävin paikallisella ennakkoäänestyspisteellä antamassa ääneni, ja etukäteen häiritsi hieman koska minulla ei ollut voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta. Vain passi vuodelta '95, joka vanheni pari vuotta sitten.

Vaihtoehtoja oli siis vain kaksi - joko en saisi äänestää tai minun annettaisiin äänestää ilman pätevää todistetta. Vanhentuneen passinhan ei pitäisi kelvata, joten sellaisen olisin voinut heittää menemään ja joku olisi voinut poimia sen roskiksesta. Tilanteessa ei siis voinut voittaa, jotain ikävää tulisi seuraamaan jokatapauksessa.

Ikävä kyllä, minun annettiin äänestää sillä vanhentuneella passilla. Odotin että olisin joutunut hakemaan poliisilaitokselta väliaikaisen henkilökortin äänestämistä varten, mutta kävi näin. Olin odottanut tätä kuitenkin mahdolliseksi jonka takia ajattelinkin testata josko homma onnistuisi. Kieltämättä tämä ärsyttää enemmän kuin että olisin joutunut noudattamaan protokollaa.

Mistähän kaikesta vaalijärjestelyissä lipsutaan käytännön helpottamiseksi?

PS. Meinasin jättää kokonaan äänestämättä kun en olisi jaksanut lähteä poliisiasemalla käymään, ihan liian vaikeaa. Vaan kun ehdokkaana on mjr (30) niin olisi se kai ollut pakko vaivautua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.