IRC-Galleria

ministressiKeskiviikko 23.11.2005 03:54

Urgh, yllättävä pakokauhu iskee kun Prisma Studion lähetysaika lähestyy. Yle kävi siis kuvaamassa minua siihen, en tiedä yhtään mitä näyttävät ja miten tyhmiä siinä puhun, en muista haastattelutilaisuudesta juurikaan. Kysymykset hyppivät, en ollut nähnyt kysymyksiä etukäteen, olin saanut nukuttua edellisenä yönä vain kaksi tuntia, jne jne. Näitä tyypillisiä selityksiä että miksi näytin idiootilta, ja miksi puhuin typeriä. Tavallisesti ne selitykset kai kuitenkin tarjotaan vasta jälkikäteen :)

Onneksi se on sentään vain 30min ohjelma, ja siinä on neljä aihetta josta puhuvat. Todennäköisesti minua näkyy siinä alle minuutin verran. Tai toivottavasti ainakin. Argh ;)

Väsyttää, rasittaa, muttei pysty nukkumaan. Olo on jännittynyt ja mieluummin valvon mahdollisimman pitkään että nukun mahdollisimman lähelle ohjelman alkamisaikaa... näin säästyn kärsimykseltä jonka voisi olettaa kasvavan kääntäen verrannollisesti jäljellä olevan odotuksen pituuteen. Eikä siitä ole kauaakaan kun luulin että kestäisin painetta, mutta asioiden odottaminen ei sovi kyllä minulle lainkaan :)

T-15h20min - yle TV1 - Prisma Studio - satunnaisia asioita ilmeisesti langattomista verkoista, tietoturvasta, ehkä Sony BMG:n rootkitistä (sen takia ne minua haastattelivat, ja siitä kyselivät), jne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.