IRC-Galleria

krabbisMaanantai 07.11.2005 12:28

.. voi itku, miksi kaikki hauska pitää lopettaa? Ihan dumma ku piti duuniin. Toisaalta se ei ois ollu hauskam jos oltas jääty sinne meren toiselle puolelle. Multa rahat oli ihan kaikki.

Elämäni kivin risteily taas vähään aikaan.. niinku oikeesti.

Alkoi vähän merkillisesti, kun mua ja Kadii stålkkas semmonen hämärä tyyppi. Siis muka huomaamattomasti. Jätkällä ei ollu mitää luggageita satamassa(huomasin jo silloin). Helvetin pitkä, ei puhunu kenellekään mitään, edes tax free hajuvesiosastolla, kun myyjä kysyi. Kopio Adidas-verkkarit jalassa, huppari ja tikkitakki. Kattelin sitä jätkää siinä hyllyjen välistä kun se muka oli kassa jonossa, ja sit siirtyi aina Kadin perässä meikkihyllyjen viertä pitkin. Tää jätkä ei kyllä ollu ostelees tytsyllensä mitään. Juostiin Kadin kaa sieltä kaupasta hyvin nopeesti pois.

Myöhemmin illalla pokeria pelatessa ei edes seurannut omaa peliä, vaan katteli mitä jätkät(kuului seurueeseemme) siinä löi. Jakajan takana seinällä meni boordina peilejä, jonka kautta se aina seuras missä me liikuttiin. Nooh, pyydettiin sit yhtä tyyppii tsekkaamaan mikä äijä seon olevinaan, ja paljastu et se oli joku laivan turvamies tai sit muuten hämärä tyyppi.

nyt väsyttää.. jatketaan tarinaa myöhemmin.

myöhemmin:
Niin jees, meillä oli ihan loisto porukka mesessä. Kaikenkaikkiaan 20 hengestä n.5 sammui/väsähti ennen aikojaan. Buffetissa sai ilmaista viiniä/kaljaa/ym. niin paljo ku tykkäs. Me ei ees keriitty Kadin kaa taxfreehin hakeen viinaksii. No ei se mitn. Koko illan aikana mulla meni 45eekua juomiin.

Mä sain tanssia ihan sika paljo! niin valssia ku diskoteekin puolelta. Ihan sika kivaa!! Jossain vaiheessa keltanen pressi löysi meidät Romantikan käytäviltä(tai niin me aluks luultiin, kunnes ilmottivat hinnan). Poseerattiin oikein urakalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.