IRC-Galleria

Täydellinen aloitus vapaa-päivälleTorstai 14.06.2007 16:51

Sain nukkua toodella pitkään. Nukuin varmaan 15 tuntii putkeen. Siivosin kämpän ja lähdin viemään roskia valkoisessa pikku rantamekossani. Ei kovin valkoinen enää. Mutta hostellin valvoja toi mulle paketin. Siis mä sain ihan oikeen paketinkin!!!

Ystäväiseni Poca ja 'äijät' lähetti mulle kasan suomalaisia lehtiä(Gloria, 7päivää, 2 Apua) ja Dacapoja!!! Ihan sairaan hyvä synttärilahja. Vaikka en tykänny siitä numerosta siinä kortissa. :D Mäen nyt vaan malta syödä näitä DaCapoja millään.

Seuraavaksi taidan syventyä tuohon 7päivään...
kiitos!!!

2. viikon alkuMaanantai 28.05.2007 22:53

Ei mikään sitten huvittanut tänään. Tässä hieman viikonlopusta edelleen.

Lauantaina kävin töissä kääntymässä, mutta minun oli turha olla siellä niin lähdimme Soilan kanssa tutustumaan kaupunkiin. Kathedraali ja Liettuan kansallismuseo on nähty. Tosin hävettää myöntää, et meille iski nälk'ä ja karaattiin museosta ennen aikoja. Tosin paljon nähtävää ja varsin vaiherikas historia heillä on. Liettualaiset on heidän mukaansa soturikansaa, jotka sotivat venäjän ja muiden ympäröivien kuningaskuntia vastaan.

Kaupungilla törmättiin sitten ranskalaisiin turisteihin, jotka vallan riemastuivat kuultuaan meidän olevan suomalaisia. Ja mistähän tämä johtui.. N'äihin ranskalaisiin me sitten törmäiltiin vähän väliä kaupungilla.

Lauantai ja sunnuntai menivät niin mukavissa merkeissä. Käytiin n'äiden vaihto-oppilaiden kanssa paikallisessa pool-housessa alusilla ja pelaamassa. Pari romanialaista tyttöä, Beata ja Gina, suomalainen Karri ja Hilma, hollantilainen Thymen ja Ben ja Soila. Tämä Pool-house on heille muodostunut jo perinteeksi.

Paikallisväestön kanssa juttelin venäjäksi yhden Jeinan kansaa. Hän opetti mua pelaamaan venäläistä biljardia. Vaikia peli. Paikan tarjoilijoista Asta on ainoa joka puhuu englantia ja ymmärtää sitä. Jeina kumppaneineen olivat kovin sosiaalisia, huolimatta siitä että kielimuuri on aika valtava. Japanin kuningas oli käymässä täällä tällöin, ja taksi maksoi 1 litan sijasta 3 litaa/km.

Sunnuntaina nukuin toosi myöhään ja melkein pommiin, kun oli tarkoitus tavata se paikallinen leonardo da vinci-koordinaattori Povilas. Nää nimet täällä on todella hankalia. Niissä voi olla sellaisia koukkuja niissä u-kirjaimissa. Soilalla oli töitä vielä illalla. Illalla pesin pyykkiä(3 litaa/koneellinen) ja tein ruokaa näille kämppiksille. Tosin oli kuulemma vähän liian suolaista.

Mun paree osoite(kiitos Päpäpäpälle): [mut ei mitään arvokasta..]

nimeni
Studenty bendrabutis
Verkiy gatve 45
LT-09128 VILNIUS
LITHUANIA


Tänään oli toosi hiljaista töissä. Onneksi. Vois yrittää tehä kouluhommia tjn. *huoh*

Mullon tänään tuparit ! *_*Perjantai 04.05.2007 20:36

tsihi.

lähtöpäivä lähestyy... Torstai 26.04.2007 21:25

Lähden siis 21.5.2007 kohteena Liettua, Vilna. Palaan Suomeen 21.8.2007

Työosoitteeni:
http://www.vilna.info/hotel_lietuva.htm
Hotel Reval Lietuva

Asuinpaikasta ei vielä mitään tietoa. Onneksi sentäs ei yksin tarvitse sinne lähteä.vastaa : Kyllä tai en
ja
vastaa : Miten meikkaat, välineitä esim. ripsari, kajal. etc.

Voit vastata privanakin. Teen pientä surveytä itse aiheesta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 14:52

ei sitte kouluun. Päänsärky ei vaan lakkaa. Ei pysty ajatella. Olis ollut 'tärkeä' tapahtuma minne osallistua, teeman päätöstä. Voiei.

Buranat ei auta. Mäen tiedä mitä pitäis tehä. :)

Ainiin, ELisa muisti mua 60€ laskulla. Ehanaa. Tää on todella loistava päivä. Mitäs se mun horoskooppi lupailikaan:

'Tämä on hyvä päivä kaikille aivotoimintaa vaativille tehtäville. Etenkin aamupäivällä olet hyvin terävällä ja oivaltavalla tuulella. Jos mieleesi siis juolahtaa joku loistava idea niin ei muuta kuin toteuttamaan tukka putkella.'

ja haha!!

hehaha.. notKeskiviikko 24.01.2007 12:11

Risoo vähän kummasti: Herätä aamulla päänsärkyyn, pesen pyykkiä mut unohdan pestä treenikamppeet, pesu maksullista per koneellinen, kone syö ylimäärästä maksua kun kone sattu oleen rikki, pihalla sataa tihkusta lunta joka menee silmään.

Pitäs selviytyä jotenkin koululle. Ei huvita.

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 11:04

Uh,

Hieno aamu. Sain vetet niskaani, rikoin nilkkani ja myöhästyin junasta näiden kengien takia. Vain siksi et mun piti saada nätti mekko tänään päälleni.

väsyttää. happi loppuu. Ja tiiän et mun pitäis roudata kaupasta ihan mahottomat määrät ruokaa tänään. Näillä kengillä.

ja da dunk!Torstai 15.06.2006 14:48

'olet ihana, tule mun luo, tule mennään meille kotiin,'

'olet ihana, tää on niin ihanaa, niin että melkein jännittää,'

'tää on niin ihanaa, niin sydän hakkaa, niin ensikerta molemmille,'

'olet ihana, niin erikoinen, kuinka ootkaan tuommoinen,'


'dada-dada-dada dada-dada-dada dada-dada-dada-daa...'


pullasorsaKeskiviikko 22.03.2006 12:54

Siis mä varmaan näytän tolta nyt. Poski paisunu ja hirmu kipee. Saikkuu sain ma-ke. Huomenna pitäs yrittää töihin jaksaa. Käytiin äsken kaupassa. Oli v'ähän fyysisesti raskasta. Mulla tais iskee flunssa tähän samaan syssyyn, niin että heikottaa. Päätä särkee aika hirveesti. Kamala nälkä, mutta ei saa syötyä. Nukkunu 3 pvä enemmänku normaalisti. Maanantaina söin 4 * 600mg buranaa, mutta se ei päänsärkyä poistanut siis millään. Tiistaina päätin syödä vähemmän. Eihän tuo kovin ravinteikasta muutenkaa ole.

Turvotus ei sit millään laske. Mä olen koko loppuelämäni toiselta naaman puoliskoltani vähän erilainen. [Jos ihmettelette miksi kuljen huivi naamallani.]

jos nukkuis lisää ja toivois ettei herätessä satu enää.