IRC-Galleria

uskomatontaPerjantai 17.02.2006 23:12

mä meen fenniaan kattoon bikini-misuja.

mar_Tina :n haasteKeskiviikko 15.02.2006 21:54

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Mullon teinix-varkut jalaas, musta poolo ja joulunpunaaset villasukat.

< Täähän oli helppo >
.......................................

pocaho
mbalia
jenicko
taikapallo
[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 15:56

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Merkinnät on tuloillaan. Mä vaan mietin eka.

1. Mä juttelen tietokoneelleni. En sentäs ole vielä nimennyt sitä.

2.

3.

4.

5.

.....................................................................
mä oon surkee t'ässä...


mä oon niiin köyhäTorstai 02.02.2006 14:31

Tekis mieli värjätä hiukset,.. vaaleammaksi taas. Mut ei viitis sählätä noiden kaupan värien kaa, ku letti menee niist ihan katki. Äitee huomautti et mä aina talven tullen värjään hiukseni tummemmiksi ja keväällä takas vaaleeksi. Pitäs joskus jättää toinen niistä väliin, niin ei harmittas. Aika menee jokatapaukses valon nopeudella, ettei syksyä ja kevättä oikeestaan enää huomaakkaan.

Sanna on mun luotto-värjääjä, mut oikeesti ny eioo massia vaikka kuinka p***
Mitenköhän tätä itsekuria sais paremmin pidettyy yllä.

Muah, ruoka loppu -> ruokatunti loppu

[Ei aihetta]Tiistai 24.01.2006 15:49

kohta pääsöö pois. tai no vajaan 2,5h päästä. aika pian.

joop. Tiistai 24.01.2006 15:47

mitäs muistaa käydä hakees uus verokortti ja kirjotan tän tänne ku kuitenkin unohdan.

Sain liput Cardigans:n keikalle, ja Kati ja Kaisa lähtee siis tänne sitä mun kaa hypettään.

Huomenna mennään siskon kaa jonnekin muotinäytökseen tsiikaileen tsiksejä lavalla. Perjantaina lähen firman risteilylle viruun.

murheenkryyniPerjantai 06.01.2006 23:28


- Murehdituttaa ja pahasti. Eikä tästä inhottavasta tunteesta pääse oikein eroon. Asioihin ei pysty mitenkään vaikuttaan. Korkeintaan manata hengessä ja kirota tuulessa.

Jos kaikella on jokin tarkoitus tai merkitys, sitä on todella hankala toisinaan huomata. Eikä se lohduta et opetuksen näkee vasta ajan myötä. Mäen muista koska viimeksi olis tältä tuntunut. Ja se miten avuttomalta itte tuntee ittensä. Toisaalta jos sais vallan päättää, sanoa oma sana, osaisiko hoitaa sen parhaimmalla mahdollisella tavalla?

Pitäis jaksaa yrittää muistaa että ketään/mitään ei voi koskaan omistaa oikeasti. Tavara on vain tavaraa ja me ei täältä mukaamme mitään saa eikä ketään... .)

OH, ja Ken on kaunein? Lauantai 31.12.2005 21:07

Varmasti on.

Ollaan siivottu Dooperin kaa koko päivä. Vaihdettu huonejärjestystä, jota helpompi komentaa.

Oli tarkotus suurempiinkin suunnitelmiin kuten lihamurekkeen vääntöön ja suklaa kermavaahtokakku. Loppu fyysiset voimat ja aika kirjaimellisesti. Ensimmäiset vieraat saapui, kun mä vielä siivoilin keittiöö.

Savustettu kalkkunan puolikas odottaa jääkaapissa. Jos ei kelpaa, niin tyytykööt noihin sipseihin. Mieletön väsy, toive drinkki: Mango rommia, Cappuziino Pepsi Max:ia ja Batterya. Tuoksuu, maistuu ihan hajuvesimäiseltä, ei siis mitenkään pahalla tavalla.

Hyvät Uudet vuodet siskolle ja muille tutuille haahuilijoille, mikäli kerkeen sammua ennen vuoden vaihdetta. On sen verran väsy nimittäin. ..

..........

ja sitte jos kävis vähä avautumassa noille yhteisöille vielä. :D

burana-deliriumPerjantai 16.12.2005 23:15


- Niin multa otettiin tänään pari viisaudenhammasta. vituttaa, päänsärky ja kaikki mitä syön on maustettuna lievästi verellä.

selkäpaskanaTorstai 15.12.2005 13:21

-Ei naurata tääkään.

Naurattaapa. Vanhuus tulee huristen. Kroppa rupee rapistuun ennenaikasesti ja hampaat revitään suusta. On niin mukava kun ei pääse juokseen karkuun enää eikä kantaan mitään ittensä lisäksi. Sattuu niin pirusti kun yrittää käännellä päätä..
Silmät toistaiseksi paremmassa kunnossa. Jees.

Kohta saan varmaan sellasen tyylikkään kävelykepin ja voin sillä puolustautua noita huligaaneja vastaan. Semmosen piikein varustetun. Turvakengät jalkaan ja lääkelaukku mukana.

Pelkäätkö hammaslääkäriä? Pelkään. Pitäsköhän sitä mennä ottamaan parit rokotukst ihan varmuuden vuoksi.