IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2005 01:11

Alakerrassa on taas bileet. hienoa.

Ei se mökä mua haittaa, vaan se ku tyypit polttaa sisätiloissa, vaikka heillä on hieno katettu partsikin(meillä ei). Ja meiän vessa, keittiö ja vaatekaappi haisee taas röökille niin että oksettaa. Jostain kumman syystä meiän kämppä imee turhan paljon tuota katkua ja meiänhän taloyhtiössä ei ole kiellettyä polttaa sisätiloissa. Ja automaattinen ilmanvaihtohan hiljenee aina yöksi. Ei tarvi syödä aamupalaa mut hampit on pakko pestä sieraimet väristen. Valitettu juu on, ja säätöjä on käyty tekees. Ei tähän auta ku muutto pois, jommankumman. Ja luultavasti meiän.

Kissa parka. Mihin helvettiin sinäkin olet joutunut.

säästöohjelmaTorstai 27.10.2005 10:20

Moon päättäny ruveta säästämään ja syömään vähä terveellisemmin. Vituttaa tää inflaatio. Maksat 6 mk jostain kämäsestä juustopurilaisesta esmes.

Syön töissä nykyään lounaaksi pinaattilättypaketin 1 euro(LIDL)
mansikkahilloa palanpainikkeeksi, kestää useamman satsin, 2 euroo.
Viikossa se tekee 6euroo yhteensä, ku ennen saatoin käydä syömäs kebabin yms. hampurilaisaterian joka päivä(6 ege x 5 = 30 eekua/vko).

Yritän jättää ostamatta karkkeja. Lopetin kahvin juonnin ..(saa mulle kahvit silti tarjota). Täytetään sokerintarve duunipaikan kahvimaatin kaakaolla. Tupakka on vain vitutukseen. Älä tee ylitöitä, ellet saa siitä palkkaa, hommat voi aina jättää huomiseen. Lopetin lehtitilaukset lähes kaikki(hesari jäi toistaiseksi..) , on luksusta lukee lehtee omassa rauhassa töistä palattua teekuppi kädessä.

Ai nii, meillä duunissa joku källii teepaketteja kotiinsa. Miten muuten ne voi olla aina seuraavana päivänä lähes kaikki. Vähän moraalisesti arveluttavaa ja noloa säästää siinä.

Kun kaverit tulee meille syömään, ruokaa tehään ihan sikapaljo. Seon ihan jees, enkä siitä jaksa nipottaa.

Oukei. Siitä se alkaa.[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 20:57

Mä oon hämmentynyt tästä Diary-osastosta. Ihmiset alkaa enemmän höpiseen itekseen ilman vastavuoroisuutta. Tai luulisin niin, kuka jaksaa lukea/kommentoida noita kaikkia blogeja, kun kaikki on sitä samaa sää-ruikutusta.

Yritin katella kaverit/tutut läpi olisko heilläkin Diaryä ja voisin mennä häröileen jotain nättiä, mut eipä ollut ku parilla. Enkä mä niitä uskalla vaivata. Luulevat minusta vielä kaikkea kummallista. Siis enemmän ku jo luulevatkin. kiusallista. ehkä.

Teetä ja voileipiä <3

paskaloskaaKeskiviikko 26.10.2005 16:40

'Jälleen kerran loistava väistely hulluilta autoilijoilta, jotka tykkää kelata mut suojatiella. Varsinkin se eräs 50-kymppinen mummeli voisi varmaan käydä uusimassa silmälasinsa.
Olisihan se oikeesti kiva, kun oikeesti työmatkalla oikeesti joutuisin sairaslomalle auton takia joka ajelee mun varpaille. '
- Vanhemmat »