IRC-Galleria

möy...Sunnuntai 28.10.2007 14:38

tää on sulle kyylä!!
hanki se elämä nyt oikeesti itelles..!!!!!!!!!!!
en jaksa enää sau, sä olet niin naurettava!!
eikö sulla oikeesti ole muuta elämää kun kyylätä mitä me normaalit ihmiset täällä kirjoittelemme ystäviemme kanssa ja hiillostaa ihmisiä sun paskan puhumisella pois kukosta..
Ja sitten kun ensin ite kirjoitat täällä kuinka vihaat mua ja ite haukut mua sun vieteissä ja vastaan samalla mitalla takasin niin itket ja oot haastamassa mua kiusaamisesta oikeuteen!!! etkö sä vitun ääliö ymmärrä että mä voin tilata mun puhelu tiedot ja oon itseasiassa tilannu jo niistä näkyy kuka on tekstannu mulle ja tarkat kellon ajat ja myös mun lähettämät viestit!!!!
Joten anna mennä kuula.. go go go.. mä olen jo puhunut poliisien kanssa.. ja jos mietitään että kuka on kiusannu ja ketä niin vastaus on että sinä.. sun paskan puhuminen, valehtelu ja hiillostaminen on kiusaamista!!!! ja juuri siitä olen poliiseille puhunut!! Mulla on todisteet sua vastaan ja monta ihmistä takana tukemassa.. toisin kuin sulla jolla ei ole muutakuin AP.. Sä olet säälittävä!!!!!!!
Meillä oli kukossa niin hyvä porukka mutta sä pilasit kaiken.. mutta tiedoksi että me pidetään kaikki silti toisiimme yhteyttä PÄIVITTÄIN ja tehdään kaikkea kivaa yhdessä.. SÄ KAKKAKUULA ET MEITÄ EROTA, ET IKINÄ!!

toivottavasti joku lähettää tän taas sun sähköpostiin.. juntti!! luuletko että en tiedä että sulla on toinen profiili täällä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.