IRC-Galleria

Båten gungade.Lauantai 05.11.2005 00:58

Kotona taas. Laivamatka Irinan, Marin ja Marin mammanin kanssa on päättynyt onnellisesti. Oli oikein mukavaa, ja jälkeen väsyttikin sen verran että en mennytkään kouluun vaikka olin suunnitellut meneväni, vaan tulin suoraan kotiin nukkumaan.

Keskiviikko iltana, sen jälkeen kun oltiin syöty ruokia ja juotu viiniä buffetissa, mentiin laulamaan karaokea. Se olikin eka kerta kun karaokeilin, biisinä oli 'sydämeni osuman sai', ja kaipa se ihan hyvin meni. Outoa vaan oli se kun ei oikein kuullut omaa ääntään, eikä tiennyt miten kovaa olisi pitänyt laulaa.

Omaa lauluvuoroa odotellessa ympärillämme pyöri heruuttaja kolumbialaisia. Tai turkkilaisia(?), kolumbiasta sanoivat tulevansa, salee vaan siks et ois muka hotimpii. :P

Keskiviikkona tapasimme myös yhden kivan ruotsalaispojan. Sen nimi oli Mårten, ja se oli oikein mukava, eikä ees yrittänyt mitään, liittyi sitten vähänniinku meidän seurueeseen. Yöllä nukuin kaks tai kolme tuntia, jonka jälkeen piti lähtee aamiaiselle, ja sen jälkeen tukholmaan shoppailemaan. :S Noh, kyllä se siitä sitte, olin aika pirteenä jopa.
Tultiin sitte myöhemmin takas laivaan ja saatiin nukkuu päiväunii muutama tunti, jonka jälkeen taas buffettiin syömään ja JUOMAAN. :s Viini ei oikein maistunu mut olihan sitä sit juotava vaikka väkisin kun siitä oli kerran maksettukin.

Illalla tanssahdeltiin diskoteekissä ja törmättiin hiivaiseen ruotsalaiseen, joka väitti olevansa neljätoista, ja sillä oli parta ja se oli iso ja skånelainen. Ei me pahemmin saatu selvää sen puheesta, ja se väitti ettei mukamas osaa englantii, mut osas se sittenki. :P Yhessä vaiheessa meitä oli kasassa kunnon kansainvälinen porukka, jossa meni sekasin siitä mitä kieltä ois pitäny käyttää, kaikki puhu ristiin värillä kielillä toisilleen, ruotsii liettualaiselle, joka puhu venäjää ja enkkuu, jne. :D

Illalla eksyttiin sitten vähän jokainen omille teillemme, ja kun pääsin takas hyttiin, ni Irina oli kadoksissa. Oltiin huolissamme, ku se tuli vasta aamulla jopa. :S Se ei kuulema ollu nukkunu yhtään koko yönä. Hullu. Oli viihtyny liettualaisen kaa.

Yks ruotsalainen hottis ois halunnu et jään sen hyttiin nukkumaan, mut enhän mä nyt sellasia . :o Olis ollu vaan lisää huolta Marilla ja sen mutsillaki, vaik ei ne kyl ollu moksiskaan vaik edellisenä iltanaki tulin ties kuin myöhään/aikasin rämistelemään sänkyy auki, en osannu ja Marin mamma nous auttamaan. Olin ihan hädissäni ollu et "nyt mua ootetaan siellä kaulinten kanssa huolissaan ja saan huudot." Mut ne nukkuki jo kaikki. :P Alunperin Marin ois pitäny nukkuu siinä, missä mä nukuin, mut nekään ei ollu osannu avata sitä: "en saa auki. ina saa nukkua tässä! $€$£€!" :D Joku vipu siin oli jonka marin äiti sit huomas sit myöhemmin.

Risteilyt on kyllä kivoja, mutta myös rankkoja. Kaks juhlapäivää putkeen voi olla liikaa, eikä niitä ainakaan usein jaksa. Mut tosi hauskaa oli siis. Tänä aamuna Kotisatamasta Mörö mammaneineen lähti taksilla kotiin. irina ja mä lähettiin ratikalla, mä olin menossa kotiin ja Irina kouluun. Ja se tuskaili et missä se nukkuis neljään asti yhen RO-tuokionsa jälkeen ku se oli sopinu treffit sen laivan liettualaisen kanssa. Se liettualainen siis asuu ja opiskelee helsingissä.

Ratikassa joku ruotsalainen veti vahingossa hätäkahvasta. O_o Ei ois tehny mieli olla sen housuissa. Voi raukkaa, mut kylhän siin kahvassa tosin luki SEKÄ ruotsiks ETTÄ suomeks mikä se oli. Se ratikka oli viel maailman ruuhkaratikoin ja kaikki edellytykset tuskasimpaan ratikkamatkaan oli olemassa. Kauhee ääni siitä lähti kun vivun veti. huhuhhuh. Ihanku herätyskello, mut sata kertaa kovempi ja karseempi ääni. Jonkun aikaa kuski sääti jossain jotain, kunnes yks ukko halus pistää infoo kuskille et mistä kaikki johtui. Eli siitä kahvasta. "I think he has a special key to unrelease the emercencybrake" Sit se kuski tuli keskiovest sinne maailman täysimpään ratikkaan ja sähläs sen jarrun takas normiasentoon. Ja matka pääs jatkumaan. Huojennus.

Steissiltä sain oranssin, donitsinmuotoisen halloween ilmapallon, joka nyt on jo laskeutunu lattian tasolle. Jännän muotonen kyl, joku arnoldsindonitsin mainospallo. Kun tulin kotiin ni luin vähän aikaa sellasta maailman kivointa kirjaa, jonka ostin Ruotsista. '101 saker du ska görä innan du dör'. Siinä on superkivoja juttuja, jotka on pakko tehdä ennen kuolemaansa. Jokaisesta jutusta on sellanen raporttisivu mihin pitää sit kirjata miten meni ja mitä häh ihmettä. Ja kuvitus on svinsnyggt. Ja sit siin on sellasii tähtitarroja mukana, jotka liimataan sit jokaisen suoritetun tehtävän kohdalle. Ja sit siinä on ruksilista, tai kakski. Toinen pitää leikata irti, et voi kantaa aina lompakossa. :)) Nonii hihi anyway ku olin vähä aikaa lukenu ni rupes sikana väsyttää ja menin vaan nukkumaan.

Ja heräsin tekstariin, jossa kerrottiin, että huomenna on töitä normaalisti. Ihmettelin, mut äsken selvis et sitä se meinaa kun huomenna on joku pyhä, ni että silti on töitä. Huoh, stadiin jakelemaan lehtiä. jea. Mut tuplapalkka kai onneks ehkä.

Nyt taidan kumminkin mennä takas nukkumaan, tai ehkä irkkaan vähän aikaa. Tästä kertomuksesta ainakin tuli ylipitkä, mut onpahan vuodateltu. Ei tänne kyllä ihan kaikkia juttuja viitsii laittaa, kuitenki kaikkien luettavana nämä. :>

Ötyy.

np: The Doors - People Are Strange (2:11)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.