IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

IhanaaTorstai 10.11.2005 02:48

Nukahdin tas ihanalle patjalle. En siis vielkään oo nostanu sitä. Mut ei se mitään. Kaikki on hyvin Ja hyvä biisikin valikoitui shuffelista. :) Hymyilyttää vaan

np:Plutonium 74 - Ruisleipää Ja Lakipykäliä (4:22)

<3

perköle!Tiistai 08.11.2005 23:39

Naapuri. Naapurin ovi. Mun ovi. EI NÄIN!

Aina joka ikinen kerta kun joku tulee ulos tuolta naapurista, ni niiden ovi kolahtaa meidänomaa vasten. JOKA KERTA!

Siel on joku söpö koiranpentu joka saa mun sympatiat, kiittäkööt sitä nahkojensa säästymisestä. Tekis mieli tintata naamaan!

[21:32:08] <nomena> jumalauta!
[21:32:16] <nomena> ei toi naapuri nyt osaa olla ton ovensa kaa
[21:32:37] <Tupsu_> elä räyhää
[21:32:41] <zeptori> mikä sillä ny on ongelmana
[21:33:32] <zeptori> ina tais lähteä vetämään sitä lättyyn
[21:33:56] <nomena> :D
[21:34:13] <irtsa> maki vetaisin
[21:34:25] <irtsa> kaske sen ostaa semmonen oveen laitettava nappula

NAPPULA :D:D::D:

hajoominen. pirstoutuminen. ihanaa. nauran naapureille. meen tekee sammandgragii.

np: Carpark North - Human (2:23)

<3

hej jag heter binaaniTiistai 08.11.2005 00:27

Nonni, oon parhaillani kotona lintsaamassa. Lintsaan ja dataan. Gr8!
Tää koko juttu lähti siitä, et ruotsin aine ois pitäny kirjottaa täks päiväks, mut en ollu tehny sitä. Oikeestaan se ois pitäny palauttaa jo viime perjantaina, mut enhän mä silloinkaan ollu koulussa, saati sit et se aine ois valmiina ollu.

Mut siis tarkoitus oli, et jätän vaan ruotsintunnin väliin, mut nyt käviki silleen, et en menny ollenkaan, ku tässä oli niin kiva istua lämpimässä. Muokkailin vaan jotain tyhmää kuvaa innoissani (=turhaa) ja ajattelin et kyl koht lähen ehkä.

Oikeestaan IHAN alkuperäinen suunnitelma meni silleen et oisin heränny aamulla aikasin kirjoittamaan sitä ainetta. Ei se kuitenkaan ihan toiminu se suunnitelma. Nukuin vaan.

Ääh, ei täst kirjottamisestkaan tuu nyt mitään. Toistan samoja juttuja ja saan aikaan sekavuuksia. Kerronpa kuitenki viel sen et eilen illalla tuli joku n0lo nettikatkos, ja luulin et se johtu siit et en ollu maksanu nettilaskuu, mut olinki kai, tai en ollu, mut se ei oo viel niin paljon myöhässä sentään et ne yhteyden katkaisis. Suutuin kuitenki, koska mun jutut jäi eilen kesken ja sit nukahdin lattialla toissapäiväsiä örveltäjiä varten olleelle patjalle, joka pitäs koht jaksaa nostaa takas mun sängylle tuplapatjaks. Siinä patjalla mä kuuntelin musakkeja ja jäädyin ikkunasta tulevan viiman mukana. Mut kyllä siihen silti nukahti kivasti. nou proplem ät ool.

No sit nousinki yht'äkkii ku tuli liian kylmä ja menin keittää kaakaoo (=laitoin maidon mikroon ja ihmettelin ku se ei lämmenny kunnolla vaik se oli siellä vaik kuinka kauan, kunnes hogasin et se oliki sulatustehosteella) Kastelin mummin pullaa siihen kaakaoon ja pesin hampaat ja menin nukkuu. Ja nyt siis oon kotona vaik pitäs olla koulussa. Mut vapaapäivät on hyvästä. Päätän tän tähän, ettei tuu enää liiemmanpitkä.

np: Tenacious D - Tribute (4:08) <-outo ja svinbra

<3

Båten gungade.Lauantai 05.11.2005 00:58

Kotona taas. Laivamatka Irinan, Marin ja Marin mammanin kanssa on päättynyt onnellisesti. Oli oikein mukavaa, ja jälkeen väsyttikin sen verran että en mennytkään kouluun vaikka olin suunnitellut meneväni, vaan tulin suoraan kotiin nukkumaan.

Keskiviikko iltana, sen jälkeen kun oltiin syöty ruokia ja juotu viiniä buffetissa, mentiin laulamaan karaokea. Se olikin eka kerta kun karaokeilin, biisinä oli 'sydämeni osuman sai', ja kaipa se ihan hyvin meni. Outoa vaan oli se kun ei oikein kuullut omaa ääntään, eikä tiennyt miten kovaa olisi pitänyt laulaa.

Omaa lauluvuoroa odotellessa ympärillämme pyöri heruuttaja kolumbialaisia. Tai turkkilaisia(?), kolumbiasta sanoivat tulevansa, salee vaan siks et ois muka hotimpii. :P

Keskiviikkona tapasimme myös yhden kivan ruotsalaispojan. Sen nimi oli Mårten, ja se oli oikein mukava, eikä ees yrittänyt mitään, liittyi sitten vähänniinku meidän seurueeseen. Yöllä nukuin kaks tai kolme tuntia, jonka jälkeen piti lähtee aamiaiselle, ja sen jälkeen tukholmaan shoppailemaan. :S Noh, kyllä se siitä sitte, olin aika pirteenä jopa.
Tultiin sitte myöhemmin takas laivaan ja saatiin nukkuu päiväunii muutama tunti, jonka jälkeen taas buffettiin syömään ja JUOMAAN. :s Viini ei oikein maistunu mut olihan sitä sit juotava vaikka väkisin kun siitä oli kerran maksettukin.

Illalla tanssahdeltiin diskoteekissä ja törmättiin hiivaiseen ruotsalaiseen, joka väitti olevansa neljätoista, ja sillä oli parta ja se oli iso ja skånelainen. Ei me pahemmin saatu selvää sen puheesta, ja se väitti ettei mukamas osaa englantii, mut osas se sittenki. :P Yhessä vaiheessa meitä oli kasassa kunnon kansainvälinen porukka, jossa meni sekasin siitä mitä kieltä ois pitäny käyttää, kaikki puhu ristiin värillä kielillä toisilleen, ruotsii liettualaiselle, joka puhu venäjää ja enkkuu, jne. :D

Illalla eksyttiin sitten vähän jokainen omille teillemme, ja kun pääsin takas hyttiin, ni Irina oli kadoksissa. Oltiin huolissamme, ku se tuli vasta aamulla jopa. :S Se ei kuulema ollu nukkunu yhtään koko yönä. Hullu. Oli viihtyny liettualaisen kaa.

Yks ruotsalainen hottis ois halunnu et jään sen hyttiin nukkumaan, mut enhän mä nyt sellasia . :o Olis ollu vaan lisää huolta Marilla ja sen mutsillaki, vaik ei ne kyl ollu moksiskaan vaik edellisenä iltanaki tulin ties kuin myöhään/aikasin rämistelemään sänkyy auki, en osannu ja Marin mamma nous auttamaan. Olin ihan hädissäni ollu et "nyt mua ootetaan siellä kaulinten kanssa huolissaan ja saan huudot." Mut ne nukkuki jo kaikki. :P Alunperin Marin ois pitäny nukkuu siinä, missä mä nukuin, mut nekään ei ollu osannu avata sitä: "en saa auki. ina saa nukkua tässä! $€$£€!" :D Joku vipu siin oli jonka marin äiti sit huomas sit myöhemmin.

Risteilyt on kyllä kivoja, mutta myös rankkoja. Kaks juhlapäivää putkeen voi olla liikaa, eikä niitä ainakaan usein jaksa. Mut tosi hauskaa oli siis. Tänä aamuna Kotisatamasta Mörö mammaneineen lähti taksilla kotiin. irina ja mä lähettiin ratikalla, mä olin menossa kotiin ja Irina kouluun. Ja se tuskaili et missä se nukkuis neljään asti yhen RO-tuokionsa jälkeen ku se oli sopinu treffit sen laivan liettualaisen kanssa. Se liettualainen siis asuu ja opiskelee helsingissä.

Ratikassa joku ruotsalainen veti vahingossa hätäkahvasta. O_o Ei ois tehny mieli olla sen housuissa. Voi raukkaa, mut kylhän siin kahvassa tosin luki SEKÄ ruotsiks ETTÄ suomeks mikä se oli. Se ratikka oli viel maailman ruuhkaratikoin ja kaikki edellytykset tuskasimpaan ratikkamatkaan oli olemassa. Kauhee ääni siitä lähti kun vivun veti. huhuhhuh. Ihanku herätyskello, mut sata kertaa kovempi ja karseempi ääni. Jonkun aikaa kuski sääti jossain jotain, kunnes yks ukko halus pistää infoo kuskille et mistä kaikki johtui. Eli siitä kahvasta. "I think he has a special key to unrelease the emercencybrake" Sit se kuski tuli keskiovest sinne maailman täysimpään ratikkaan ja sähläs sen jarrun takas normiasentoon. Ja matka pääs jatkumaan. Huojennus.

Steissiltä sain oranssin, donitsinmuotoisen halloween ilmapallon, joka nyt on jo laskeutunu lattian tasolle. Jännän muotonen kyl, joku arnoldsindonitsin mainospallo. Kun tulin kotiin ni luin vähän aikaa sellasta maailman kivointa kirjaa, jonka ostin Ruotsista. '101 saker du ska görä innan du dör'. Siinä on superkivoja juttuja, jotka on pakko tehdä ennen kuolemaansa. Jokaisesta jutusta on sellanen raporttisivu mihin pitää sit kirjata miten meni ja mitä häh ihmettä. Ja kuvitus on svinsnyggt. Ja sit siin on sellasii tähtitarroja mukana, jotka liimataan sit jokaisen suoritetun tehtävän kohdalle. Ja sit siinä on ruksilista, tai kakski. Toinen pitää leikata irti, et voi kantaa aina lompakossa. :)) Nonii hihi anyway ku olin vähä aikaa lukenu ni rupes sikana väsyttää ja menin vaan nukkumaan.

Ja heräsin tekstariin, jossa kerrottiin, että huomenna on töitä normaalisti. Ihmettelin, mut äsken selvis et sitä se meinaa kun huomenna on joku pyhä, ni että silti on töitä. Huoh, stadiin jakelemaan lehtiä. jea. Mut tuplapalkka kai onneks ehkä.

Nyt taidan kumminkin mennä takas nukkumaan, tai ehkä irkkaan vähän aikaa. Tästä kertomuksesta ainakin tuli ylipitkä, mut onpahan vuodateltu. Ei tänne kyllä ihan kaikkia juttuja viitsii laittaa, kuitenki kaikkien luettavana nämä. :>

Ötyy.

np: The Doors - People Are Strange (2:11)

:(Maanantai 31.10.2005 21:39

Hyvä päivä on mennyttä. Irina on ikävä. Sitä vaivaa joku ja nyt mullekin tuli paha mieli sen takii. Jos sitä yrittää ymmärtää ja kysyä mikä vaivaa ni se keksii vaan jotain ilkeetä. :(
Mikä ihmisiä vaivaa? Ihan tyhmää. Mut kaipa se siitä. Ajan kanssa ainakin ja toivottavasti.

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 21:08

Joku muuten meuhkaa rapussa. Mitähän helvettiä?! Kauhee pauke! >:o

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 20:49

Tänään oli hyvä päivä. Ihan tavallinen, mutta hyvä. Kai se on asenteesta kiinni. Aamulla oli maha kipeenä, ja menin apteekin kautta kouluun. Apteekin ukko kyttäs mua lääkehyllyn vieressä, enkä saanu rauhassa katella. Sit se kysy et voiko olla avuks, ja vaikka sanoin vaan kattelevani ni se jäi siihen ihmettelee. Sit se rupes viel kyselee et onkokipuun vai kuumeesee, ja sanoin vaan et kipuun, ja otin yhen paketin, ku halusin vaan pois ahistavasta tilanteesta. Metroasemal otin yhen lääkkeen, mut ei se kauheesti auttanu, ainakaan nopeesti. Sit Metrossa kirjottelin äikän ainetta puhtaaks juuri ostetulle konseptille.

Koulussa oli aika perus, yks tunti oli vaan puolikas ku oli abi-info, ja ehkä osin senki takii meni päivä aika kivan nopeesti. Koulussa otin toisen lääkkeen ja sen jälkeen olo alko kohentuu huomattavasti. Tuli ihan erityisen hyvä olo. Se olo jatkuu vieläki, paitsi et söin äsken rasvasta ruokaa, joka vähän pilas. Mut ei vituta ees mikään, eikä väsytä. Ja oon iloissani myös siks ku lähetään ylihuomenna eli keskiviikkona laivalle Irinan ja Mörön kaa, ja tiettyki mörön ihku mamman vahtaa. <3

Eipä tässä kai tällä kertaa muuta, kovasti pitäis ruotsin ainetta väännellä ja lukee seitsemää veljestä :P~~

np. Looptroop - Long Arm of the Law (5:18) <-leppoisa ja kiva.

p's'n<3

UniKeskiviikko 26.10.2005 23:41

Nukuin viime yönä aika levottomasti, pyöriskelin koko ajan ja peitto oli liian ohut. Näin kai levottomuudesta johtuen monia kummia uniakin. Kerronpa tässä yhden niistä:


Olin kirpputorilla, ja löysin kaks samannäköstä paitaa, mut ne oliki eri materiaaleista tehty. Ne oli vihree-oranssiraidallisii. sit siel kirpparil oli joku ihme sovitussysteemi, et vaatteet piti antaa joillekki ukoille johonki outoon huoneeseen vietäväks, ja sit sinne huoneeseen mentiin itse eri kauttaa etsimään niitä paitoja uudestaan jostain hyllyistä.

Ku jonotin siihen sovitusjuttuun ni kaks tyttöö moikkas mua. En tunnistanu niitä eka ja jotenki säpsähdin tosi oudosti. Ne vähän ihmetteli, mut osoittautu yhen leirin tytöiks. No sit pääsin sinne sovitushuoneeseen mis oli ne etsittävät vaatteet hyllyillä. En meinannu löytää niit paitoja ja jouduin kysymään sedältä apua, mut se mitä sit löysinki yllättäen oli mun koulussa ihan oikeessa elämässä kadottamat lapaset. xD joku oli mukamas ottanu ne ja laittanu myytäväks sinne. Sit lesoilin siel sille henkilökunnalle et "ostanpa täst mun omat lapaset takas itelleni"

No sit mulle tuotiin ne paidat ja näytettiin sovituskopit. Niitä oli kaks. eka menin vasemmanpuoleiseen, mut se vaikutti oudolta ja vaihdoin. Se toinen olikin kuitenkin vielä paljon pelottavampi ja oudompi ku ensimmäinen, jonne sit menin loppujen lopuks sovittamaan. Siihen taisin sitten herätäkin. Weird.


Tää uni saattaa johtua osittain siitä että puhelin täällä galleriassa paidoista ja että kirppiksellä saattais olla halvalla. :D
- Vanhemmat »