IRC-Galleria

norrski

norrski

elämä on juhla

Rakas päiväkirja!Lauantai 25.07.2009 03:06

Moi taas, pitkästä pitkästä aikaa<3 korvaan tän pitkän kirjottamattomuuden sillä et kirjotan joku päivä ainakin kymmenen sivua!

Mun elämä tuntuu nykyään aika tyhjältä. Kerron kohta lisää.

Tänään en oo tehny oikeestaan mitään, oon vaan ollu. Tai kävin mä tos alepassa kattoo et oisko siellä ollu yks hottis myyjä ( veera tietää ;) ) , mut ei ollu kun joku ruma kinkkityttö. hohhoijaa.

Mulla on ikävä mun frendui, mut must tuntuu et kellään niistä ei oo iksu mua :( tai KAIKKI on ihan varmaan koittanu soittaa, mut kamut hei, mun puhelin jäi jyväskylään. vastaajaviestejä saa kuunnella taas viikon.. ne ei ikinä tajuu.

mun kaverin poikkis, olkoon nyt vaikka late ( ritariässä- ehkä tietää tän ) niin se on todella hävytön. ehottelee tällaselle neitsyelle kaikkee kaks ykköstä ym kamalaa. mua ärsyttää kun ihmiset ei ota vakavissaan mun vakaumusta. oon neitsyt kunnes koop tulee mun sisään, eikun.... noniin. tiedän että mun kaverit ja etenkin niiden poikaystävät ja kaikki miehet haluu mua. oon kuitenkin jyväskylän coolein muija, mut silti! oon tehny sen monesti jo selväks, että tää reikä aukee vaan koopille. ikinä en oo kenenkään kanssa edes pussaillu, tai ehkä kerran kun viivi pakotti. ja pakotti artunkin viel kuvaamaan sitä, ihme lesbo oikeesti. en mee sen kans enää saunaan... :s toi sen ja villen suhde on selvästi kulissia. hyhhyh.

mulla on ikävä mun nuoruutta ja kaikkee hauskaa mitä aina tein mun kavereiden kans. nykyään elämä on jotenkin tyhjää. ei oo muutakun lauantaijokeri ja tanjan puoliks juoma siideri. aika paska laiffi vai mitä ? mut onneks on ees joitan frendui, ja sä, rakas päiväkirja. kaks asiaa mitkä mulle maailmassa merkkaa eniten <3

mut nyt pakko lopettaa ja mennä, huomenna kirjotan kunnolla!

<3: Noora

ps. tuliskohan koop meidän tupareissa ? eikun.... tupareihin ?
pps. alkaiskohan joku seukkaa mun kans jos ei tietäis et oon neitsyt ?


noora <3 koop. 4-ever and ever

liitän tähän loppuun viel viiville omistetun yhteisön. muut on mulle<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.