IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

poisTiistai 20.06.2006 06:01

kahden tunnin päästä lähtö. en jaksa mennä enää nukkuun, kun sitten kun heräisin niin väsyttäis viellä enemmän kun nyt. joten pysyn valveilla viiteen asti, nukun autossa, nukun lentokentällä, nukun lentokoneessa. ja nukun vaikka viellä siellä bulgariassakin.
mukavaa lähtee ulkomaille kekkuloimaan. rusketusta kaipaisin.<3
tosin ei oo mukavaa kun jää joensuun juhannus festarit pois. :< sinne olisin kovasti halunnut ja haluan vieläkin! no mutta onneks keikkoja tuleee kai tulevaisuudessakin viellä.
joo no eipä tässä kai ihmeempiä, nähään viikon päästä. :>

kiitos kiitos vaan.Maanantai 19.06.2006 17:06

mukava ja kiva ja paras ja vaikka mitä viikonloppu takana.
oltiin ehkä jossain myötätuulirockissa ja mentiin sinne lauantaina äitin kyydillä ja tultiin sunnuntaina illalla/yöllä pois äitin kyydillä.
jotenka siis olimme lauantai-sunnuntai välisen yön pihalla yötä. oli kivaa vaikka oli hyttysiä ja hieman viileä.
kiitoksia kaikille teille jonottajille, oli kivvaa tutustua hiukan uusiin ihmisiinkin ja niin edelleen ja sitten kiitos lovexille ja muillekin bändeille ja kiitos vesipisteelle kun annoit vettä ja kiitos järkkäreille [tai ainakin sille yhelle joka päästi meidät vessaan aamulla] ja kiitos vessojenpuhdistusautolle ja kiitos niille ihmisille jotka antoivat miulle tulta ja kiitos kaikille, ja erityis kiitos äitille kun jaksoi kuskata taas.<3
kiitos kiitos vaan.

henkulta.Torstai 15.06.2006 01:04

sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

satu haastoi. :)Keskiviikko 14.06.2006 22:37

Listaa viisi laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden viiden laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat KUUSI henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Lovex - Remorse
2. Technicolour - Can i get to heaven
3. Lovex - Die a little more
4. Bitch so sweet - The reasons
5. Bitch so sweet - Burn alive

enkä haasta ketään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.06.2006 05:47

Tarina julmuudesta

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on... Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja laita alle nimimerkkisi. Kiitos.

kesälomaaaaaaaaMaanantai 05.06.2006 04:24

se on sitten niinkun kesäloma ja niin eespäin. :)
ei ollenkaan kyllä tunnu lomalta, mutta ehkä se tässä jonkun ajan päästä alkaa tuntuun.
Koulujen loppua juhlistin juomalla ruhtinaalliset kolme siideriä ja sit lähettiin hämeenlinnaan Lovexia kattoon. :) Oli aivan mahtava keikka, takarivissä oli mukavaa, oli tilaa liikkua ja riehua. :D
Keikan jälkeen hengailtiin lovexin bussin tykönä, bongattiin kimmo ja katteltiin ilotulitus sun muuta jännää. :) Sit myöhemmin mentiin Juken kaa hengaileen sinne aidalle, siellä juteltiin kaikkee tyhmää ja vähemmän tyhmää ja kuva otettiin ja vaikka mitä.
Sit lähettiin jossaa vaiheessa käveleen autolla päin, joka oli torin lähellä. Siinä sit siigailtiin et mitä on tapahtunu, kun hannibalin eessä oli kaks ambulanssia ja neljä poliisia. Selvis sitten tänään että siinä oli joku mies ammuttu. :| että semmonen koulujen loppu. :D
oli kyllä tosi mukavaa, veikkaan että jos olisin kunnolla perseet vetäny, niin olis ollu varmaan hieman tylsää ja tyhmää jne. Joten oon tyytyväinen että lähin sittenkin keikkaileen. :>>

kopsinLauantai 03.06.2006 20:33

* nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
* asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
* ammattisi (mieskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, naiskäyttäjä isänsä)
* harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi)

morjens. Olen Emilia Viitanen ja asun Turussa. Olen 20 vuotta vanha ja ammatiltani olen yksityisyrittäjä. Harrastan lentopalloa. Minulla on yksi lapsi. Minulla on vaaleanpunaiset hiukset ja vaaleansiniset silmät. Pidän klassisesta musiikista, lempiartistini onkin Lovex. Olen myös pieni.

ou jeaSunnuntai 28.05.2006 23:02

On ollu tosi mukava viikko. :)
Ensin maanantaina lähettiin luokkaretkelle, mentiin ensin hämeenlinnaan ja siellä värikuulasotaa [oli tosi siistii. :D] ja sit siitä lähettiin ajeleen kohti Sauvoo [vai mikä olikaan:D] ja siellä oli semmonen kiva mökki missä oltiin yötä. Siellä sit käytiin uimassa ja paistettiin makkaraa ja lettuja ja vaikka mitä. Maanantai - Tiistai välinen yö ei ollu sitten mitään kovin kivaa, meiän luokalla sattuu olemaan ihmisiä jotka ei kauheesti muita osaa ajatella. En nimittäin saanu nukuttua muutakun vasta joskus vissiin kolmen tai neljän jälkeen, kun yli puoli luokkaa metelöi siellä. Kiitos kaunis vaan niille!
Sitten tiistai aamuna heräilin jo siinä puol kasin aikaan ja syötiin aamupalat sun muut siellä ja lähettiin ajeleen kohti helssinkiä.<3 hesassa mentiin ekaks kiasmaan, ja siellä oli ihan sika tylsää.
Sitten päästiin shoppaileen <3 ostin muutamia vaatteita. Sit mentiin Raxiin syömään ja lähettiin sen jälkeen kotiin. Kotona olin joskus puol kasi ja vittu että väsytti. :| ihan mukava luokkaretki, jossei oteta huomioon sitä yötä.
Sitten keskiviikkona kouluun, vaikka ei olis millään jaksanu. Koulun jälkeen lähettii Iittiin Lovexia kattoon joskus viiden aikaan ja Iitissä oltiin vissiinkin joskus seittemältä. :)
Sisälle päästiin joskus puoli kaheksan ja toiseen riviin päästiin. :) Oli ihan sika ihana keikka, meininki oli hyvä. Tosin sielläkin niitä tunkijoita oli ja yhelle jotain vähän raivosinkin.
Keikan jälkeen otettiin kuvat ja jotain juken kaa höpistiin ja sit lähettiin kotiin. Kotona olin vartin yli kolme yöllä.
Torstaina hengailin vaan kotona, oli melko tylsä päivä ja näin. en ees muista mitä mä sillon tein. :DD Jormaa taisin vissiin jossaa välissä käydä moikkaamassa ja näin.
No mut sit perjantai, joka on ollu tän viikon paras päivä.<3
Lähin joskus puoli kahelta keskustaan ja hyppäsin siitä bussiin, joka vei mut tampereelle. siitä sit jatkoin matkaani ikaalisiin [en yhtään tienny missä mun pitäs jäädä pois, jotenka kysyin bussikuskilta ja se onneksi mut jätti sitten oikeessa kohdassa pois] ja siittä sitten kävelin semmosen 7 metriä ehkä Ikahoville. :D Vilja ja Janica oli onneks siellä, ettei yksin tarvinu hengailla. :>
illan aikana siinä sitten sattu ja tapahtu, yksityiskohtia en selosta, mut sen sanon että nauraa sain. :DDD "We like pippeli <3" "No juke onkin vähän nihkee kaveri" ja monia muita hauskoja juttuja. :DD kiitos vaan pojille.<3
Toro lähti jossain vaiheessa käymään kikkarilla ja kun se tuli sieltä, kysäsin et josko päästäs soundchekki kuunteleen ja päästiinhän me. ;D toron kaa marssittiin sisään ja mentiin istumaan sinne pöytiin. Siinä kuunneltiin sit Lovexin soundchek ja vähän bitch so sweetinkin soundchekkiä kunnes jorma tuli sitten hakemaan. :)
Kiitoksia paljon Janica ja Vilja seurasta. <3 :)
Kotona olin sit joskus kahen aikaan, kun jäätiin viel jorman kaa ajeleen hetkeks.
Lauantaina sitten oli lähtö Elimäelle. Kolmen aikaan lähettiin sinne ja paikalla oltiin joskus viiden aikaan [ja vittu mitä peltoo se koko elimäki. :DDD] ja päästiin tokaan riviin. Tarkat turvatarkastukset sun muut siellä kyllä oli. :'D siinä sitten jäädyttiin muutama tunti ja lopulta oli tc:n vuoro esiintyä. Yhdet tytöt meidän edessä oli kivoja ja päästi meiät tc:n ajaksi niiden paikalle siihen eturiviin ja kuunneltiin siis keikka eestä.
Oli mahtavaa olla tc:n keikalla pitkästä aikaa, mutta jotenkin jäi kuitenkin paska maku suuhun tosta. en jaksa siitä enää tarkemmin kertoo.
NIIN JA TÄRKEIN MEINASI UNOHTUA!!! ELIKKÄ: NÄHTIIN PIIIIITKÄN ODOTUKSEN JÄLKEEN VIIMEIN SATUN LEGENDAARINEN AUTO. :'''D oli meinaa paras.;D
mutta joo, siinä kolmen jälkeen olin taas kotona vasta.
ja nyt tänää oon nörtänny ja kävin mä sit jopa ulkona jormaa moikkaamas. :>
no mut joo eipä tässä sit kai pidempää tarinaa enää tarvii kirjottaaa. :DD

....Maanantai 22.05.2006 02:30

viikonloppu ollu joku tylsistä tylsin; perjantaina join muutaman siiderin ja kävin aknessa tsekkaamassa filthyt, lauantaina hengasin vaan kotona, olin koneella ja katoin euroviisut [Jeah, hyvä Lordi.<3] ja sit nytten tänään, eli sunnuntaina kävin mummolla, söin, olin koneella, söin lisää, lähin lenkkeileen, söin taas vähän ja olin koneella ja söin vielä. :D että aika persiistä.
ja polttamista tässsä kovaa vauhtia lopettelen, tekee kyllä ihan saatanasti mieli polttaa, mut pittää pysyä vahvana. :DD [vahvana ja vahvana. :D]

niii ja huomenna leirikouluun. :| ei kiinnostas tällä hetkellä kyllä sitten tippaakaan. :| mut kai siellä voi kivaa olla.
keskiviikkona iittiin lovexia kattoon.<3 ja lauantaina elimäelle tc:tä kattoon.<3 oi kivaa.
ainii plus perjantaina ikaalisiin lovexin ja bitch so sweetin poikia moikkaamaan. ;D <3 [jimmy, odotappa vain, mulla on asiaa. ;D]
ja shemmosta joo.
kiva hyvää yötä moi.

kopsin joltain.Lauantai 20.05.2006 21:09

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


1. Lovex - Remorse <3
2. Technicolour - All my life
3. Technicolour - Nowhere to go
4. Bitch so sweet - Burn alive
5. Bitch so sweet - The reasons
6. The deep vein - Save me
7. White Flame - Romeo & Juliet

Enkä haasta ketään.