IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Joo jee ollaan jossa...Keskiviikko 27.06.2007 06:53

Joo jee ollaan jossain seinäjoen ja metsän välissä! Tää pysähty juurikin jonnekin keskelle ei mitään ja silleen. Ollaan nukuttu 0 tuntia ja vähän väsyttäs. Tullu taas vähän matkustettua tänään junalla. Eka toijala-tampere ja sit tampere-helsinki ja nyt sit menos helsinki-vihanti. :-D et ei täs ketään! Viljalta ja karolta terkkuja ja varmaan annelta ja merviltakin! Soitelkaa mussut ja sillee!

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 01:27

huomenna alkaa sitten taas reissu, en malta odottaa.
lähetään raaheen vähän sekoileen. tosin ensin meen toijalasta tampereelle, tampereelta helsinkiin ja helsingistä raaheen. : D lomapassit on mukavia.

Sturm und Drang - ForeverPerjantai 22.06.2007 14:08

mahtava biisi !
tänään me sitten lähetään laivalla päääin. pitäs vielä pakata ja sitä rataa. noh, kyllä sitä kohta kerkiää :D

[Ei aihetta]Tiistai 19.06.2007 21:09

miten voi surettaa, jos ei edes tunne tai tiedä ihmistä, muutakun galleriasta.
tosi surullinen olo!

[Ei aihetta]Perjantai 15.06.2007 20:07

taisin sitten päästä cateringille. jeejeee vittu joo :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 04:30

Vastaa aina nimesi alkukirjaimella

Olen: Nora
Haluan: Nukkua
Minulla on: Naama
Vihaan: Nurisijoita
Pelkään: Nasse-setiä
Kuuntelen: Narinaa
Pohdin: Numeroita
Rakastan: Nakkeja
Minä aina: Nuukailen
Minä olen: Nerokas
Laulan: Negativea
En ole aina: Nopeaälyinen

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.06.2007 15:15

mukavaakin mukavampi viikonloppu takana taas ! aivan mahtavaa.
perjantaina lähin suoraan töistä eli 14.30 bussilla kohti helsinkiä ja hieman ongelmaisen ja tuskallisen matkan jälkeen saavuin helsinkiin joskus 17.05 ehkä. (Kuski oli niin perseestä kun voi vaan kuski olla ! se ei osannu ajaa bussia ees!!!) Siinä sitten näin Skuren, Annen ja Idan ja lähettiin rautatieasemalle viemään mun kamoja säilytykseen ja sen jälkeen ratikalla kohti finnair staaaaaadiumia. Sinne päästiin heti sisälle ja suunnattiin sinne kentälle ja leiriydyttiin ja sitä rataa. Oli tosi mukavaa vaan hengailla siinä ennen keikkaa, aikakin meni suhteellisen nopeesti. Siinä sit vähän ennen kun eka bändi alotti, niin tuli GA sieltä jostain soittimesta ja me vähän riehaannuttiin.......kunnes tuli eräs nainen sanoon, että voitaisko ISTUA, koska meidän takana oli vammasia ja ne ei nähny.. jumalauta ISTUA SEISOMAKATSOMOSSA!!!!!! miksei ne vammaset voinu mennä istumakatsomoon saatana.. nojooo vaihdettiin sitten paikkaa. Myöhemmin kun katteltiin, niin niiden edessä seiso varmaan 20 ihmistä, että eipä tainnu paljoo mitään näkyä sit :D
No jooo keikka sitten alko joskus ja ruhtinaalliset kaks biisiä soittivat. AA ja GA. Oli vitun kuuma jo noiden kahden jälkeen, että sinänsä ihan hyvä ettei enempää tullu. Oli loisto fiilis, ai että :)
(peeäs, Kaija Koo oli kyllä paras kaikista tuolla, sillä oli paras keikka ja paras meno!!!)
Lähettiin heti Loveksin jälkeen ulos sieltä ja hengattiin siellä sitten bussin edessä...
Masan kanssa oli kiva jutella ("kiiiitooos, että sain pyyyhittyä paskat kädestäni teihin!") ja poikiakin nopeesti nähdä. tai no, ei se nyt ihan kauheen nopeesti ollu, kyllä siinä kerkes juttua lentään vaikka kuinka :D Siitä sit lähettiin ratikalla kamppiin ja käytiin mäkissä (mulla ja idalla oli kivat reissut kun etittiin kauppaa :D) ja sit lähettiin bussilla kohti Espoota. (skure ei kyllä tullu)

Espooseen saavuttiin siinä joskus about 00.00 aikaan ja etittiin se kivenlahtirockin paikka ja leiriydyttiin syömään :D Oli mukava huomata, kuinka mäkin pystyin (melkein) ongelmitta syömään jo! Joo sit mentiin syönnin jälkeen uittaan jalkoja ja sit nukkuun. Yö oli kylmä, mutta se meni melko nopeesti siinä ja kahdeksan aikaan heräiltiin ja päätettiin lähtee kauppaaan. Käveltiin bussipysäkille ja päätettiin lähtee Tapiolaan. Sinne kun päästiin, ostettiin eka ruokaa ja semmosta ja sit mä kävin ostamassa kengät seppälästä ja sit melkein olikin jo kiire bussiin takas päin.. ne liput oli menny jo umpeen, mutta onneks se kuski ei ees kattonu melkein :D
Päästiin takas Kivenlahteen ja jossain vaiheessa skurttukin sinne taas ilmaantu.. Hengailtiin siellä vaan, oli kuuma ja aurinko paisto mut me kahlattiin siellä meressä Skuren kaa, niin vähän viilensi. Sit joskus kahen aikaan päästiin sisälle ja siellä hengattiin hetki enneku loveks alotti. Huippu keikka, ei voi muuta sanoo. Oli niin kuuma, että ei pystyny hyppiin ja pomppiin siinä lopussa, mutta silti piti koittaa :D joo tattis vaan pojat, oli huippu keikka jälleen. Keikan jälkeen oltiin sitten aika kuolleita huuuhhääääh.
Sit Staminan aikana päätettiin lähtee uudestaan sinne rantaan uittaan jalkoja, mutta päädyttiinkin sitten meneen ihan kokonaan uimaan. Mä uin mun vaaleenpunasella topilla ja sitten alaosana mulla oli idan vihreä toppi :D oli aika muodikasta. Vesi oli hurjan lämmintä ja virkisti ja viilensi ihanasti !
Uinnin jälkeen palattiin takas festarialueelle ja kohta alottikin jo Negative. Niistä en sano mitään, paitsi että jotenkin se meno ei iske muhun. Ainut mikä muhun eilen iski, oli Antti ja yleisö. Yleisö oli mahtava. nojooo sit ngt:n jälkeen hengattiin vähän jonskin viltillä (kiitos <3) ja rupes vähän väsyttäänkin. Von hertzen brothers soitteli siinä kanssa joskus, meni niiden keikka vähän ohi :D
Sit alotti Apulanta ja ai että oli niin loisto meno!!!!!! Idan kanssa keksittiin vähän omia sanoja biiseihin ja sitä rataa. Ai nam, pakko päästä uudestaan apiksen keikalle.
Lähettiin meneen heti kun ne lopetti ja narikkaan hakeen kamoja. Nojoo eikös sitten Annen reppu ollu hävinny sieltä saatanan narikasta. meinas ihan mennä hermo :D joo sitä ei sit löytyny ja lähettiin ilman sitä sit bussipysäkille (pitkän säädön jälkeen) ja siitä kohti helsinkiä ja helsingistä kohti kotia. väsytti ihan kiitettävästi!

kiitokset

satanax
muut tytöt
loveks
roudarit (masa)

kara viikonloppu :DMaanantai 28.05.2007 00:55

huhhuh, olipas viikonloppu :D
pitkästä aikaa koko viikonloppu selvinpäin, en juonu yhtäkään huikkaa edes alkoholista!
jennin kanssa vietettiin viikonloppu oikeestaan karalla pelkästään :D perjantaina tuli istuttua siinä lihatiskillä semmonen joku about 5 tuntia ja sitten lauantaina joku 6 :D ihan hauskaa siinä oli kattella kun känniset örvelsi ja rähisi siinä. oltiin me sit vielä tänäänkin, muttei istuttu muutakun joku ehkä 2 tuntia yhteensä siinä.
nyt vähän väsyttää, mutta ei se mittään.
ens viikonloppuna pitäis sitten taas vähäsen maistella, kun koulut loppuu (no multa on loppunu jo, mutta juhlin sitten vaikkapa kesän alkua (?) :D). saas nähä mitä siitäkin sit taas tulee..

<3Lauantai 26.05.2007 20:52

tasan vuosi sitten tapahtunutta:
"No mut sit perjantai, joka on ollu tän viikon paras päivä.<3
Lähin joskus puoli kahelta keskustaan ja hyppäsin siitä bussiin, joka vei mut tampereelle. siitä sit jatkoin matkaani ikaalisiin [en yhtään tienny missä mun pitäs jäädä pois, jotenka kysyin bussikuskilta ja se onneksi mut jätti sitten oikeessa kohdassa pois] ja siittä sitten kävelin semmosen 7 metriä ehkä Ikahoville. :D Vilja ja Janica oli onneks siellä, ettei yksin tarvinu hengailla. :>
illan aikana siinä sitten sattu ja tapahtu, yksityiskohtia en selosta, mut sen sanon että nauraa sain. :DDD "We like pippeli <3" "No juke onkin vähän nihkee kaveri" ja monia muita hauskoja juttuja. :DD kiitos vaan pojille.<3
Toro lähti jossain vaiheessa käymään kikkarilla ja kun se tuli sieltä, kysäsin et josko päästäs soundchekki kuunteleen ja päästiinhän me. ;D toron kaa marssittiin sisään ja mentiin istumaan sinne pöytiin. Siinä kuunneltiin sit Lovexin soundchek ja vähän bitch so sweetinkin soundchekkiä kunnes jorma tuli sitten hakemaan. :)
Kiitoksia paljon Janica ja Vilja seurasta. <3 :)
Kotona olin sit joskus kahen aikaan, kun jäätiin viel jorman kaa ajeleen hetkeks."

HYVÄÄ VUOSIPÄIVÄÄ SKURDE <3 ja janica tietysti myös ! :> <3

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2007 20:40

Vastaa vain nyt kiltisti tähän, aikaa kun kuluu vain alle minuutti.
Kirjoita joku lausahdus, sana, tai useampi lause, jonka olen joskus möläyttänyt,
joka on jäänyt mieleen tai jotain sanomaani, josta meillä on yhteisiä muistoja.