IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Paluu Arkeen.Maanantai 28.01.2008 22:10

Herätyskello pirisee surullisena klo 05.00. On jälleen aika palata töihin.

Takana on kuukausi lomaa... Takana on siis myös kuukausi unettomia öitä, päivisin nukkumista, reenaamattomuutta, rentoutunmista ja kaikenlaista puuhastelua. Tuon kuukauden aikana olen onnistunut ainakin tuhoamaan autoni, olemaan kipeänä, remontoimaan kavereiden kanssa yhden kolkon tallin upeaksi kerhotilaksi ja pyörien säilytys paikaksi, purkamaan pyöräni osiin kyseisen tallin lattialle ja sen hyllyille. Muutamia asioita mainitakseni.

Tänä aamuna se kaikki sitten loppui lyhyeen ja vaikka myöhään taas tuli valvottua, oli herätyskello armoton. Otan suunnan kohti Lohjaa ja sieltä löytyviä töitä ja haasteita. Tarkemmin uusi moottoritie, E18 Lohja-Muurla, toimii näyttämönä uusille urotöille ja elämyksille.

Nyt kun ensimmäinen päivä oon takana, alkaa sekava unirytmi tehdä hiljalleen tehtävänsä ja vasenta silmää onkin nyt alkanut väsyttää. Täällä ollaan aina torstai iltapäivään saakka. Työpäivät ovat vähän pidempiä mutta viikko on sitten vastaavasti nelipäiväinen. Yöpyminen tapahtuu eräällä maatilalla, tälläisessä vanhassa, kunnostetussa, tunnelmallisessa aitassa. Tunnelma kuin romanttisessa suomi elokuvassa, tosin sillä erotuksella että joudun jakamaan huoneen neljän karvaisen äijän kanssa. No ei silti. Hauskoja miehiä joka ikinen. Onneksi. Eipä tätä kai muuten taas jaksaisikaan... Jännityksellä kuitenkin jään odottamaan mitä tämäkin työmaa tuo tullessaan. Ja tuleeko tässä tohinassa myös kesä ennenkuin sitä taas edes kunnolla huomaa... Nähtäväksi jää....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.