IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Kiimassa jo toista viikkoa...Perjantai 15.02.2008 14:41

Kyllä:
Otsikko kertoo paljon, muttei kaikkea...

kyseessähän on siis nykyinen työmaa Kylmäkosken kupeessa siatsevalla Kiimasuolla.
1300metrinen radanoikaisu suon läpi työllistää noin vuodeksi eteenpäin minut ja lukuisat muutkin peikkoryhmämme jäsenet.
Mestarimme "Pave" uhkaili laumaame sellaisella kammottavalla tavalla että siinä karkaistuneen rataketun viiman punaiseksi raiskaamat posketkin valahtivat valkoisiksi. Hetkeksi. Sillä hän kertoi että Juhannus, tuo kesän Joulu, oltaisiin töissä! Tätähän ei kukaan itseäänkunniottava ratamies pureskelematta niele. Sanoinkin tuolle paholaisen sanansaattajalle että jos minut halutaan Juhannuksena johonkin muuhun kuin känniin, joutuu siitä maksamaan tuntuvan korvauksen.
Pureskelkoon sitä nyt kesään saakaa. Katsotaan sitten uudestaan...

Muita mainitsemisen arvoisia asioita lienee mm. Se että kuun vaihteessa tulisi kerätä tavarat vanhasta "pommisuojastani" ja muuttaa Hämeenkadun varrelle, viihtyisään yksiöön. Pitäisi varmaankin alkaa jo pakkaamaan. Vaikka johan siitäkin on jo puolet tehty! Sillä niin pitkään sitä tavaroiden pakkaamista on nyt suunniteltu.
Toinen mainitsemisen arvoinen asia on hieman ikävämpi.
Autoni. Se ei vieläkään ole tullut korjaamolta.... Vaikka toisaalta... Kuntohan tässä nousee, kun joutuu kävelemään joka paikkaan...


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.