IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Miehisen Häpeän ManifestiPerjantai 04.04.2008 00:51

Viikon alussa asetin itselleni tavoitteen. Seitsämän (7) päivää ilman. Siis ilman galleriaa.

Ensimmäinen päivä ilman galleriaa oli ja meni. Toinen päiväkin ehti pitkälle ennenkuin se lopulta tapahtui...

Töissä kiire muuttui odotteluksi päivän kääntyessä iltaan ja tästä tylsistyneenä käväisin tarkistamassa kommentit. Olihan siellä niitä mutta oliko se sen arvoista? Toisaalta olo oli helppottunut, toisaalta vitutti kun pientä oravaa jonka käpy oli jäässä. Enkö oikeasti pysty olemaan täältä viikkoa poissa? Pystyisitkö sinä?
Se siis siitä tavoitteen saavuttamisesta.

Toinen tätä miestä rotan lailla syövä dilemma ja häpen lähde makaa muttereina pitkin mp-kerhomme tallin lattiaa.
Tuo harmaita hiuksia jo monesti aiheuttanut rahan hukkaus laitos on seissyt nyt jo useita kuukausia edistymättä yhtään. Kuin kirsikaksi kakun päälle kerhon muut jäsenet ovat jo ajelleet ristiinrastiin eteläsuomea.

Ongelma ei ole se ettenkö saisi pyörää kasattua vaan siinä että muutokset pyörääni ovat pahasti kesken ja osat vasta rakenteilla. Kaikki muutokset tehdään kuitenkin uusiin ja/tai korvaaviin osiin, jotta pyörä voidaan tarvittaessa palauttaa alkuperäiseen asuunsa. Tästä johtuen pyörä olisi koska tahansa mahdollista kasata noilla em. alkuperäis osilla mutta kertokaapa. Kuka sitä vittuilun määrää jaksaa kuunnella, jos pyörä ensin puretaan osiksi kera kovien suunnitelmien ja sitten kasataankin samaan kuosiin kauden alkaessa? En minä ainakaan!

Tästä johtuen olenkin keksinyt useita "lisäsyitä" joilla voin itselleni perustella sitä että miksi muut ajaa ja minä en. Ensimmäisenä on se että koska nykyinen pyörä vakuutukseni sisältää seisonta-ajan, on taloudellisesti kannattavampaa jos otan pyörän ajoon vasta ensikuussa. Toiseksi. Jos kasaan pyörän noilla vakio osilla, joudun purkamaan pyörän uudestaan uusien osien valmistuttua...

Niin niin ja lässyn lässyn! Enhän mä ketään huijaa! Tietenkin toivoisin nytkin olevani pyörän selässä, kestopäällysteellä, jossainpäin suomea, virnistämässä vittumaisesti, jättäen asfalttiin taakseni mustaa, savun verhoamaa vanaa! Perkele.
Kyllä harmittaa ja hävettää oma saamattomuuteni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.