IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Kerta se on ensimmäinenkinPerjantai 25.04.2008 04:26

Maanantain koittaessa oli oloni edelleen kuin sillä junan alle jääneellä jäniksellä. Tai oikeastaan tunne oli siitä vielä astetta tukalampi.

Kun työpäivän loppuessa kuumetta rupesi olemaan jo reilusti yli 39 ja syömäni ruoka poistui tulosuuntaansa oli aika myöntää tosiasiat ja todeta ettei tässä kunnossa nyt ihan maratoonia ainakaan maaliin asti juostaisi.

Tiistai aamuna kävelin sitten nöyränä työterveys asemalle hakemaan elämäni ensimmäistä sairaslomaa! En tiedä mikä siinä on mutta jotenkin se kävi ylpeyden päälle olla töistä flunssan takia pois. Löysihän ne sieltä poskiontelontulehduksen ja jostain syystä kohonneet tulehdusarvot mutta hei!
OLENHAN MÄ NYT JUMALAUTA SAHANNUT JALKAANI MOOTTORISAHALLA JA SILTI EN SUOSTUNUT OTTAMAAN SAIRASLOMAA TAI EDES OLEMAAN TÖISTÄ POISSA! Miten jumalauta tällänen flunssa pysäyttää ison ihmisen?

Näitä asioita sain jäädä miettimään koko loppuviikoksi koska sen verran minulle sairaslomaa kirjoitettiin. Samasta kynästä kirjoitettiin myös kauhea määrä erilaisia reseptinalaisia lääkkeitä ja käskettiin ostaa vielä toinen mokoma reseptivapaita lääkkeitä.

Puolikassia noita pillereitä on nyt vedetty ja olo on kyllä kohentunut mikä onkin hyvä sillä perjantaina onkin ensimmäinen B-kansan kokoontuminen Helsingin "Hietsussa". Kesän ensimmäinen virallinen B-ilta näkee päivänvalon. Sinne olisi tarkoitus suunnata usean moottoripyörän voimin nauttimaan ilmapiiristä, näkemään ja kokemaan.

Vieläkun muistaisi että maltti on valtti näillä reissuilla niin saisi todenäköisesti säilyttää ajokorttinsa yli huomisen sillä myös virkavalta on varsin tietoinen tästäkin tapahtumasta. Mutta eiköhän tämä tästä. Fiilistelen sitten vaikka tänään ostamallani uudella ajotakillani sen siaan että yrittäisin hurmata kansaa ajotaidoillani tai sitten ajotaidon ja aivojen puutteella... Mene ja tiedä mutta huomena "Hietsussa" sekin nähdään...

Nyt unta kuulaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.