IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Arjen sankariPerjantai 25.07.2008 20:59

"Alkaa Peellä loppuu Aalla hienoo olla pohjanmaalla..." Näin laulaa bändi nimeltään Klamydia. Ja kuluneen viikon aikana niin olen laulanut minäkin!

Aina kun jokin vastoinkäyminen töissä on koetellut sietorajojani, HUUTOLAULAN tuon kyseisen kohdan niin kovaa kuin ikinä jaksan. On siinä riittänyt härmäläisillä ihmettelemistä!

Torstaina sain puhelun maailman toiseksi vittumaisimmalta mieheltä. Firmamme eräältä pomolta, jota olen joskus aikaisemmissa merkinnöissäni nimittänyt natzipääliköksi. Hän antoi minulle määräyksen että minun on vietävä hänen runneltu sotavaununsa (työauto) perjantaina mennessäni Riihimäkeen. Poijaat olivat sitten Seinäjoen työmaalla peruuttaneet pyöräkoneella siitä yli. Kuuleman mukaan vieläpä vahingossa.

No ei muuta kuin rankan ja kuluttaneen työviikon päätteeksi koukkaamme duunikavereiden kanssa kotimatkallamme Seinäjoen kautta. Siellähän se "sotavaunu" odottaa kuorma-auton lavalle teljettynä, "hieman" säälittävän oloisena. Hyvää ja tasaista työtä ovat pojat pyöräkoneella tehneet!

Tarkistettuani hieman arvelluttavan sidonnan, joka on siis valmiiksi tehty, totean että olen liian väsynyt, laiska ja saamaton siihen että muuttaisin sidontaa omasta mielestäni paremmaksi. Joten minä kuorkin puikkoihin ja duunikaverit perään saapumallamme pakettiautolla.

Riihimäen aakkosaseman näkyessä horisontissa tulee voittaja fiilis. Alkaa Hoolla loppuu Aalla hienoo olla himassa! Rankan viikon jälkeen tuntuu kotiin paluu extra hienolta ja edes kuorkin lavalla koko matkan pyörinyt, huonosti kiinnitetty "sotavaunu" ei ole saanut minua pysäyttämään koko kotiintulomatkana! Sitä se on kun ei jännitä!

Ja kun "sotavaunu" pysyy vielä sen Riihimäen tiukan E-rampin kyydissä, saan jättää auton hallin pihaan ja sujauttaa tuntilaput postilaatikosta sisään. Mietin itsekseni että olen varmasti ansainnut joka ikisen centin joka tuon lapun ansiosta minun tililleni ensi perjantaina kilahtaa! Nyt kotiin, pesulle ja sen jälkeen kavereiden kanssa veneellä Vanajan selälle kellumaan ja rauhoittumaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.