IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

WIUHAHTELUA Sunnuntai 02.09.2007 23:02

Tulen suihkusta ja kuivaan itseni.
Dikiboxittomasta kuvan välittemästäni tulee jotain mikä saa silmäni ja ajatukseni uppoutumaan tuohon värien sekamelskaan muutamaksi minuutiksi.

Keskittymistäni häiritsee ainoastaan se että olen kuulevinani postiluukun kolinaa ovelta. Käännyn kolinan suuntaan ja tiputan samalla pyyhkeen, jolla kuivasin juuri hiuksiani, tuolille.
Tarkkaan aistejani ja toden totta. Joku näperöi postiluukkuani. Mitäs widua? Enempää ajattelematta avaan välioven ja riuhtaisen ulko-oven auki.

Oven takana seisoo kaksi 25-30vuotiasta naista. Molemmat heistä seisovat lähes yhtä hämmästyneinä kun minä . Yhtenä erona kuitenkin se että minun suuni ei ammota avoimena!

Kysyn tiukasta! -"NIIN!???"
Samassa tajuan että seison oveni suulla, täysin alastomana!
Naiset eivät sano sanaakaan vaan tuijottavat edelleen suu auki. Toistan kysymykseni.
-"NIIN?!" Ikäänkuin tilanteessa ei olisi mitn outoa. Mitäpä sillä enää on merkitystä. Hehän olivat jo nähneet kaiken. Vieläkään en saa muuta vastausta kun suuret hölmistyneen näköiset silmät ja niiden alapuolella auki ammottavat suut. Totean ääneen -"JAA! Ei sitte!" ja vedän oven perässani kiinni. Oven pamahtaessa kiinni puna leviää poskilleni. Mitäköhän hittoa sitä just tapahtu. Kiirehdin pukemaan päälle mutta samassa kuulen kuinka rappukäytävän ovi aukeaa. Juoksen ikkunaan katsomaan ja nään kuinka kyseiset naiset kävelevät poispäin, kohti talon takana olevaa parkkipaikkaa. PERHANA! Nyt en koskaan saa tietää keitä he olivat, mitä he halusivat ja miksi he eivät soittaneet ovikelloani...

MUTTA oppivathan olemaan! X)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.