IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Prätkäjätkät MerilläMaanantai 22.10.2007 11:33

Ajokauden kääntyessä ehtoopuolelle ja yöpakkasten kiristyessä muutama paatunutkin katupommittaja on luovuttanut ja siirtänyt pyöränsä talviteloille.

Itsehän en moiseen vielä alennu. Villahousut ajohousujen alle ja taas mennään. Candyass- vilukissat ajelkoon sitten taas keväällä kunhan elohopea mittarissa kohoaa taas yli 20asteen.

Jokatapauksessa. Lauantai 20.10.2007 oli se päivä kun Infinity Ridersien poij-jaat ampaisivat Tallinnan risteilylle. Laivaan saavuttuamme alkoi hytteihin tutustuminen. Oma A-luokan, miljoona hyttini paljasti itsensä minulle kun työnsin oven auki. Oikealla poreamme ja sen takana sauna osasto. Ahh. Ihanan kallista.

Ensimmäisenä tietysti lämmittämään saunaa.
Sytykkeenä käytettiin tietysti 500euron seteli nippuja kun ei sopivampaa sytykettä siihen hätään löytynyt. Vaikka kyseessä olikin sähkösauna saimme saunan lämpiämään yllätävän helposti näillä eväillä. Saunan jälkeen poreammeeseen lillumaan.

Tämän jälkeen alkoi armoton laittautuminen. Miehet juoksivat ympäriinsä etsien hameitansa ja kadonneita meikkejänsä. Lopulta kaiken löydyttyä, saimme itsemme edustus kuntoon.Olimme siis valmiina ottamaan laivan haltuun aina tanssilattiasta konehuoneeseen. Aikamme ympäröivää ihmismassaa tutkailtuamme huomasimme että paikalla oli vain joutavia jetsoneja, nurkat täynnä ja väärällänsä. Muutamat musiikkikanavalta opitut, uusimmat ja kuumimmat tanssiliikkeet, takasivat varman näkyvyyden ja huomion. Siksipä tanssilattian haltuun ottaminen ei tuottanut isompia ongelmia.

Risteily sujui muutenkin todella rauhallisesti. Ainoa kahakka syntyi omien parissa kun "Koju" nappasi leikkimieliseti käteni jonkin asteiseen lukko-otteeseen. No minähän en sellaisista perusta vaan kaadoin "KOJUn" maahan ja lähdin itse kohti yökerhon ovea. Samassa "ISO-Jussi" ja "Elomo" hyökkäsivät KOJUn päälle ja alkoivat napautella tätä rytmikkäästi roskiksella päähän.... Pojat on poikia.

Bussimatkalla takaisin ainoa tunnekohua nostattanut tapaus oli kun ohi ajaneesta bussista joku liimatukkainen pilleri-ville näytti ryhmällemme keskisormea ja tätähän ei humalainen motoristi ryhmä hyvällä katso! Aikamme kuskia painiostettiin seuraamaan tuota autoa mutta ei auttanut. Liimatukkainen Pilleri-Ville oli selvinnyt... Toistaiseksi...

Lopuksi.
Kaksi sanaa osallistuneille.
Kiitos ja Anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.