IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Asfaltin halailuaLauantai 27.10.2007 01:25

Stunt riding. On se vaan hienoa hommaa...
Lajiin kuulu niin hienoja hetkiä, onnistumisten ja oivallusten kautta kuin niitä huonoja ja ikäviäkin. Tänään oli sellainen päivä että sain maistaa vähän molempia. Hyvää ja pahaa.

Pienen ajolenkin jälkeen hallin pihalle ja portti perässä kiinni. Kypärä tietysti pois päästä... Sehän oon niin sitä ameriikkaa. Niinkuin kaverit mulle aina kettuilee...

Noh jokatapauksessa. Settiä läpi ja kun perus setit, endot, donitsit, keulat, oli vedetty oli "surffaamisen" vuoro. Eli vuorossa oli temppu nimeltä Christ Air. (joka muuten on tuttu B-Magin viime numerosta) Eli ensin nousin penkille seisomaan suorille jaloille. Sen jälkeen levitin käteni sivuille ja siinä se oli, Christ Air.

Sitten oli ajatuksena tehdä sama tankin päällä seisten. Kiihdytys ja tankille seisomaan. Käsien levitys ja siinä se oli, Christ Air tankilla seisten.
Samassa stonga eli ohjaustanko kieltäytyi jatkoyhteistyöstä kuljettajan kanssa ja kääntyi poikittain jostain käsittämättömästä syystä. Osuiko eturengas kenties tiellä mahdollisesti loikoileeseen kiveen vai mikä aiheutti etupyörän linkuttumisen mutta niin vain tämän miehen lentorata otti erisuunnan kuin pyörä.
Pää edellä asfalttiin ja siitä edelleen asfaltilla selalläni liukuen näin kuinka pyöräni heittelehti puolelta puolelle ennenkuin se törmäsi ja pysähtyi pihaa ympäröivään aitaan ja kaatui kyljelleen. Pyörä selvisi todella pienillä vaurioilla kun vain jarrukahva ja peilien jalat menivät poikki.

Mies sen sijaan sai henkisen kolauksen lisäksi vekin päähänsä ja saatanan ison kuhmun. Selkään tulikin sitten hieman enemmän asfaltti ihottumaa. Tosin, Sehän vain lisää katu-uskottavuutta.

JA TAAS OLI NIIN AMERIIKKAA NIIN AMERIIKKAA!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.