IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Halailun parantelua (jatkoa edelliseen)Lauantai 27.10.2007 20:15


Tänään kävin sjubelexit :in kanssa sitten ostamassa uuden jarrukahvan ja uuden kytkin kahvan, joka oli sekin vääntynyt eilisessä rytäkässä.
Yhteensä vain vajaat 60e Hondan alkuperäis osista! Olin pyörtyä kun varaosamyyjä katsoi koneeltaan kahvojen hinnat. Oli varautunut siihen että kahvat maksavat vähintään sen 150e kappale. Mutta hyvä näin. Uusi jarrukahvapakkaus jopa sisälsi uuden säätöpalikan. Mikä oli mahtavaa sillä vanhaa olikin koko aamu kuumeisesti hallin pihasta etsitty. Ja joka sittemmin löytyi viereisen rautakaupan parkkipaikalta. Pitkälle oli sekin sinkoutunut.
Uudet peilit olisivatkin sitten maksaneet jo 70e kappale! Ne saivat toistaiseksi jäädä liikkeen hyllyyn korkean hinnan ja sen seikan takia että olin jo ehtinyt suunnitella niiden poistoa High Chair temppujen helpottamiseksi. Ja ilman peilejä ajaminenhan on taas niin AMERIIKKAA!

Nyt kun vielä saisi miehen yhtä helposti kuntoon.
Yön aikana heräsin joka kerta kun unissani käännyin. Vereslihalla oleva selkäni kun ei tuntunut hyväksyvän lakanoideni hellää hyväilyä vaan mielsi sen lähinnä lasinsiruissa pyörimiseksi.
Aamulla kun heräsin muistutti pääni siitä kuinka ensikerralla ei ehkä tarvitsisi kaiken olla ihan NIIN ameriikkaa ja kypärän voisi pitää päässä temppujen ajan. Päänsärky nimittäin oli valtava!
Myöskään niskani ei ollut katsonut hyvällä pääedellä suoritettua syksymistäni asfaltti päällysteeseen ja ei näin ollen suostunut kääntymään suuntaan eikä toiseen.
Oikea pohkeeni osoitti pistävää kipua heti kun sille laittoi painoa ja oikealla kädellä en pystynyt puristamaan edes kahvikuppia niin että se olisi pysynyt kädessäni.
Muuten kaikki tuntui olevan kyllä kunnossa!
Tästä on hyvä jatkaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.