IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Aikansa kutakinMaanantai 05.11.2007 21:45

Tänäkin aamuna heräsin herätyskellon pirinään 04.45. Oli aika lähteä töihin.

Autotallille kävellessäni huomasin ilman kirpeyden. Autoni nytkähdettyä liikkeelle lämpötilamittarini alkoi hiljalleen kivuta kohti hurjia pakkaslukemia. En ottanut kuitenkaan todesta kyseistä mittaria. Olihan auto seissyt tallissa jossa lämpötila oli ulkoilmaa lämpimämpi.

Hallilta Sotaratsu (lue työauto) alle ja maantietä valloittamaan. Harmikseni huomasin että polttoaine mittarin neula sojoitti kohti punarajaa ja oranssi varoitus valo hohkasi valaisten auton koko sisustan. Minun oli siis ajettava polttoaineen jakelupisteen kautta.

Matkalla sinne huomasin erään rakennuksen katolla ison lämpötilamittarin. Se näytti -13 astetta! Ei voi olla. PAKKANEN, tuo saatanallinen voima joka muodostaa yhdessä lumen kanssa vahvan liiton joka taas estää meitä motoristeja ajamasta ympäri vuoden, oli ottanut taas otteensa suomen maasta ja sen ihmisistä. Kuin koira luutaan, se jyrsii ihmisen luita ja ytimiä.

Työmaalla mietin pihamaalla värjötellessäni että näinkö on ajokauteni päättynyt? Ei voi olla. Ei vielä. Kului tunti ja kului toinen. En enää tuntenut oikean jalan varpaita puhumattakaan sormistani, jotka tuntuivat jo irronneen kämmenistäni. Hetken kiroiltuani kaivoin kohmeisilla kämmenilläni puhelimen taskustani. Olenhan nähnyt osani SAMURAI elokuvista, joten tiedän millon suuren taistelian on luovutettava, voittaakseen jälleen. Soitto vakuutusyhtiöön. Selostukseni siitä kuinka villahousut ja villapaita tuntuivat näillä keleillä jotenkin riittämättömiltä sai vakuutusyhtiön virkailian tajuamaan että oli taas se aika vuodesta...
-"pyöränne on tästä päivästä alkaen seisonnassa."

Kiitos ja anteeksi.
16 takarengasta, monta mahtavaa kokemusta, joitain vähemmän mahtavia kokemuksia ja monta uutta ystävää mahtui tähänkin kesään.
Nyt on aika siirtyä talveksi unenriistolaboratoorioon (lue talliin) ja alkaa toteuttaa pyörään niitä ideoita joita kesän aikana on kerhon poikien "mietintä illoissa" (lue ryypätessä) syntynyt.

Talven voimat olivat siis saaneet vallan mutta vain toistaiseksi... Keväällä kun aurinko polttaa ensimmäisen reikänsä valkeaan maata peittävään harsoon, joka myös lumena tunnetaan, on tämä taistelia jo sulattanut ensimmäisen takarenkaansa juuri tuohon kyseiseen kohtaan samalla huutaen villin iloisesti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.