IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

TekohymyMaanantai 19.11.2007 00:46

Maksan juuri ostoksiani Keimolan Nesteen kassalla kun pyhelimeni alkaa soimaan.

Outo numero näytöllä saa aikaan sen että vastaan koko nimelläni.
Miesääni puhelimessa kysyy että omistanko minä tumman coupe mersun joka seisoo keimolan parkkipaikalla?
Vastattuani myöntävästi miesääni puhelimessa kysyy että missähän minä itse mahdan sijaita. Vastattuani että sisällä huoltamolla mies kysyy että voinkohan tulla ulos koska hänen naisensa oli peruuttanut autoni keulaan...

Kävellessäni ulos kiroilen itsekseni ettei tämä jumalauta voi olla totta! Mieleeni nousee kohta eräästä laulusta jossa lauletaan "vituttaa niin ettei veri kierrä".

Lähestyessäni autoa nään pariskunnan seisovan autoni edessä ja tutkivan auton keulaa! Työskentelen hartiavoimin että saan peitettyä kaiken se vitutuksen jota nyt tunnen. Kun saavun autoni eteen huomaan että auto on vain hipaissut omaani. Otan etusormeni ja hieron naarmuuntunutta kohtaa. Toisesta autosta irronnut maali irtoaa puskuristani helposti. Kun olen saanut kaiken autooni kuulumattoman maalin irti puskurista jäljellä on vain yksi naarmu joka on noin 2cm pitkä. Sitä ei edes huomaa jos ei osaa katsoa ja silloinkin pitää katsoa tarkkaan. Nousen ylös ja huomaan että nainen on kyynel silmässä ja yrittää sanoa jotain. Lopulta saan selvää itkuisen äänen saattelemana sanan Anteeksi.

Teen kaikkeni että saan huulilleni edes pienen hymyn ja sanon.
-Eihän näille voi mitään. Sattuuhan näitä. Mitenkäs teidän auto?
Kävelemme heidän auton taakse ja huomaan täysin tuhoutuneen takapuskurin. Heidän autonsa ei ollut selvinnyt ihan niin pienillä vaurioilla.

Vaihdamme kuitenkin yhteystiedot ja muutkin tiedot, siltä varalta että päivänvalo tuo esiin jotain mitä ei pimeässä, huoltamon valossa näkynyt.

Matka jatkuu kohti keskimmäisen Siskoni syntymäpäiviä. Vituttaa mutta olisi siinä voinut käydä huonomminkin. Karavaanit kulkee ja koirat haukkuu. Jos jäisin aina suremaan jokaista vastoinkäymistä jonka elämä eteeni heittää, olisin luhistunut jo ajat sitten.
Rapatessa roiskuu ja se kuuluu elämään.


PERKELE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.