IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 15:29

alkaa mennä hermot. oon nyt neljänä vai viitenä yönä peräjälkeen herännyt kolmen tunnin unien jälkeen ihan pirteänä, pyörinyt sängyssä tunnista kolmeen tuntiin saamatta unta ja lopulta luovuttanut ja kattonut sit vaan frendejä aamuun asti. sit oon koko päivän ihan tiltissä ja ennemmin tai myöhemmin nukahdan johonki sohvalle (tai tokkuroissani ja tyhmyyksissäni jopa hakeudun sänkyyn peittojen alle), jonka tuloksena en taas saa yöllä unta ja sit ku saan ni herään kesken kaiken. no ei se nyt o niin haitannut kun on ollut vapaapäiviä, mut huomenna pitäis raahautua aamuseiskaks töihin ja se voi hiukan ketuttaa jos ei o saanu nukuttua juur lainkaan.. kyl vuorotyö sit vaan niin ihanaa on, päivärytmin totaalisen sekaantumisen lisäks mainittakoon haitoista mm. kohonnut riski sairastua rintasyöpään, ruuansulatuselimistön sairauksiin ja samoin sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin. niin ja kuissit myös hedelmällisyysongelmia ja kohonnutta keskenmenoriskiä on sit joskus mahdollisesti tän takia luvassa. hitto soikoon, kyllä komiaa on. onneks tää rupeama on puolentoista viikon päästä tältä erää paketissa.

mää oon kauhea valittaja :D äidiltä perittyä.

iloisista asioista sen verran et jei, joulu tulee! ja yöllä tuli älsästi lunta, mikä oli myöskin kivaa :)

uuden koulun alottaminen on muuten alkanut jännittää ja jossain määrin ehkä jopa arveluttaakin... toisaalta en kyllä töissäkään jaksais enää käydä, et kait se koulu taas ihan kivalta tuntuu ku pääsee alkuun. ja sit ku sieltä joskus on tutkinto plakkaris ni voi alkaa suunnitella oikeaa elämää ja opettajan opintoja (those who can, do. those who can't do, teach) ni jospa sen ajatuksen voimalla taas jaksais uurastaa.

nyt on nälkä. taidan lähteä kaivamaan autoa lumen alta ja suuntaan kauppaan. pitää myös ostaa seuraava tuotantokausi frendejä ku näköjään niitä menee melkein yks kausi per päivä tän uniongelman takia.. -.-

over and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.