IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 05.06.2008 14:58

tänään koittaa paluu työmaalle klo 14:15. hitto ettei muuten yhtään huvittais. ehti jo niin tottua tohon lomailuun ja tyhjäntoimittamiseen ja tietenki nyt on just sit maailman upeimmat kelitki ni ei onneks yhtään lisää tota toihinpalaamistuskaa.. no huomenna alkaa yövuorot eli voin huomisen päivän kuitenki lekotella auringossa :)
joona lähti just kirkkonummelle keikkailemaan, tulee yöllä, lähtee aamulla kemiin, sieltä kokkolaan, sunnuntaina kotiin ja sunnuntai-illalla tulee herra huttunen ja se tarkottaa sitä et vanha jengi on koossa taas ja voi sitä kaljan menekkiä... puistojamien todennäköisyys erittäin suuri, jos kelit vaan suosii.
enää 7vkoa töitä.. äkkiä humpsahtanut taas puol vuotta... mut toisaalta enää 7vkoa seuraavan loman alkuun ja 8vkoa kyproksen auringon alle :)
tekis mieli mennä tonne ulos köllöttelemään vielä tunniks ennen ku pitää lähteä töihin mut siin piilee aina se riski etten saa itteäni liikkeelle ku käännän kylkeä vaan ja hakeudun lämpimimpään paikkaan mitä koko pihasta löytyy.. et parempi ehkä et pysyttelen ny sisällä vaan ja köllin huomenna si..
jyrillä on tänään synttärit. kauhian vanha sekin vaan jo on. ja mä en yhtään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.