IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 07:35

terkkuja australiasta! tultiin emman kanssa 5 paivaks ny tanne ihmettelemaan meininkeja ja sit takas uuteen-seelantiin. harmillista kylla, taalla sataa just ihan kaatamalla joten ei nyt tee kauheasti mieli lahtea kaupungille hengailemaan. sydneyssa siis ollaan.
ihan hassua ajatella et taalla sita vaan ollaan maapallon toisella puolella, aika komiaa :) ei o kellotka yhtaan sekasin vaik aikaero uuteen-seelantiin on 11h ja tanne 9h suomen ajasta. voi olla kylla et pahempi jetlag tulee sit ku tuun takas kotiin taalta mut sit saa tullakin.
no joo mut joka tapauksessa meininki on hyva ja kauheesti on nakemista ja tekemista ja kunhan paasen kotiin ni laitan kylla iloksenne myos komioita kuvia nahtaville :)

ai niin kaytiin eilen 328m korkeassa tornissa. kylla vain. oli niin hiton pelottavaa et ihme etten pissiny housuuni. oon siis niin uskomattoman korkeanpaikankammonen ettette tiedakka, mut jotenkin vaan silti loysin itteni sielta ylhaalta. en kyl silti suostunut menemaan seisomaan semmosten lasilevyjen paalle mista ois sit nahny suoraan alaspain sen 300m... taalla sydneyssakin ois joku kirottu torni, mut onneks emma oli vaha sita mielta et eikohan ne tornit o talta eraa nahty, sitapaitsi aucklandin torni on kuitenki etelaisen pallonpuoliskon korkein, et kyl se aina sydneyn tornit pieksee mennen tullen ja palatessa.

mita kotiin kuuluu, vielako on lunta vai joko on taas 10 astetta lampoa ja vesisadetta, kuten kunnon talvikeleihin kuuluu??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.