IRC-Galleria

Pulpetissa taasMaanantai 05.11.2007 21:04

No nyt on työssäopittu ja lomaakin vietetty reilu viikko....nukuttaa kuin karhua, niinkuin aina tähän aikaan vuodesta. Viime viikon alun olivat isot pienet mummalla leikkimässä, on ne vaan niin ihania ipania...leikit rakensivat makkariin sunnuntaina, enkä vieläkään ole raaskinut sitä purkaa. Siellä on dinojen koti ja Allin linna ja vaikka mitä...Siis lapset osaavat vielä leikkiä, toki muutama dvd katsottiin myös yhdessä, Henkien kätkemä ja Liikkuva linna sekä Kikin lähettipalvelu, ovat muuten tosi hyviä.
Sitten torstaista sunnuntaihin lepoa mökillä oikein todella; olen nukkunut ainakin 12 tuntia yössä...Onko se sitten vaihdevuosia, kun näin hirmusti nukuttaa, vaikka ainahan olen kyllä tähän kaamosaikaan ollut kova nukkumaan; kävin ostamassa jotain 50+ vitamiineja, josko sitten auttaisivat, kun nyt taas pitäisi alkaa väsätä seuraavaa näyttösuunnitelmaa ja valmistautua seuraavaan näyttöön. Tuntuu kuin koko syksy olisi ollut vain näyttösuunnitelmaa....blaah...
No tästä seuraava onkin sitten vasta ensi vuoden syyskuussa, jos oppisoimmushommat ei onnistu..
Aika tuon näyttää!
Nyt on sitten Atte patiainen tulossa viikonlopuksi, ihanaa...Pääpä aikoo olla rohkea ja viettää mökillä aikaa kummipoikansa kanssa launtaista sunnuntaihin; vähän sahahommia, Atte on niissä taitava; jo kaksivuotiaana näytti pääpälle mitkä puut kaadetaan. Osoitti sormella ja sanoi: "Toi ja toi!" Pääpän mielestä metsuriainesta, kun olivat samaa mieltä! Pärjäävät kyllä varmasti. Ja minä vaan kirjoitan näyttösuunnitelmaa...No itsehän tässä opiskelun olen valinnut, vähän tietty kyllä pakkoraossa, mutta silti sen haluan kunnialla läpi viedä ja mukavasti on mennyt, jos opintokorttia katselee suoritettujen osalta. Viime työssäoppiisesta tuli femma, jos näin nyt vaatimattomasti sen tässä kerron.... Ei vaiskaan vaan HYVÄ minä, mutta kehitysvammaiset on kyllä se mun oma alue, että siitä se johtuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.