IRC-Galleria

Viime aikoinaMaanantai 27.04.2009 18:41

Viime aikoina on jälleen ollut mukamas kiirutta, en oo ehtinyt edes naamakirjaan ja se on jo melkonen saavutus..
Uus harkkari talossa, hää on suht haasteellinen tapaus, hää kun ei puhu. Ollenkaan. Nyökkää ja pudistelee päätään mut ei puhu. ..jopa mulla meinaa loppua mielikuvitus ja kärsivällisyyys kesken kun harkkari tulee viereen seisomaan "minulla on ongelma"- ilme naamallaan ja siinä sitten koitetaan selvittää mitäköhän ongelma koskee. Yrittäkääpä ite keskustella niin et toinen osapuoli vaan heiluttaa päätään puoleen tai toiseen.. Voin kertoo, ei oo helppoo. Onneks mä puhun ainakin kolmen hengen edestä ni ei oikeastaan ollenkaan haittaa vaikka toinen ei pukahdakkaan.
Olin muuten viikonloppuna kuorokonsertissa. Jep. Minä. Lualamiähen siskon päättäjäiskonsertti, oli ylllättävän kivaa, vaikken mitään nähnytkään ku suoraan mun eteen parkkeeras ihan hervottoman kokonen tukka. En nähny yli, ali enkä kummastakaan sivusta. Arvatkaa kyrsikö.. Meinasin jo ruveta potkimaan kyseisen tukan selkänojaa mut sit bongasin sen Hakulisen Jussiks. Olin sit sen verran lojaali entistä opettajaani kohtaan et jätin kenkimisen väliin ja tyydyin vaan kuuntelemaan. Oh happy day..
Oolsprait, tulihan tätä jo tässä, tekstiä. ..nyt alan piinaamaan kusnaa, painostus rannalle lähtöön on äärimmäisen kovaa.. (voi olla et lupasin potkasta kusnan ja sumin laiturin nokasta veteen mut ku ne kumpikin kumminki hukkuisivat ni taitaa ol paree jättää väliin, voisin viel joutua ite menemään veteen..)
Zoolandialle ei mitään uutta, leviävät, pierevät, saalistavat ja kuuntelevat viestejä ulkoavaruudesta. As usual.

Hehei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.