IRC-Galleria

ViikonloppupäivystysLauantai 18.04.2009 15:46

Joop, pomo sitten otti ja poistu maasta, jätti firman herran (..eli mun "haltuun"..) ja palailee joskus ens viikolla. Eli jouduin laittamaan puhelimeeni äänet päälle, JÄÄTÄVÄÄ, ja olemaan jatkuvassa hälytysvalmiudessa singahtamaan tallinmäelle. Pomo kielsi jopa saunaviskin. Aatelkaapa. ..onneks se ei puhunu mitään lonkerosta.. Ei vaa, tottakai mä olen, vastuullisena ihmisenä, täydessä terässä kunnes pomo palaa.
Ruåttalaiset lähti, mä joududn palaamaan hallinnollisista töistä takasin talikon varteen, äh. Onneks uus harkkari alottaa ens viikolla.. Nii, käytiin me nylppiksen kans vähän näyttämässä sveduille et miten suomiponit kulkee kärryjen edessä, likat kehu ajaneensa ravureita Solvallassa mut voin kertoo et oli niil naamat hiukan valkoset ku tultiin takas reissulta. Hevonen ei ole lelu.
Illemmalla tiedossa terapia-ajelu kera kushnan, toteamme varmasti jälleen että hevonen EI ole lelu, käyntilenkki tiedossa. ..eli ehkä löydämme jälleen uuden ihanan tukkipolun jota ei voi ajaa kärryillä. Tiedä häntä.. Onneks ruunalla on rautaset hermot ja menee minne vaan. Useinmiten.

-Atte on Valtava Vahti
-Sumi Pieree Paljon
-Lamapahat Laitetaan Laihikselle
-Lussekissa on Valtavan Vaarallinen Viattomille

Hevonen ei ole lelu- raportti mahdollisesti odotettavissa myöhemmin.

Heissan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.