IRC-Galleria

KuulumisiaSunnuntai 10.05.2009 16:33

No nii, nyt on hetki aikaa syventyä kertoilemaan kuulumisia, lualamiäs on töissä ja mul aika sangen pitkää..
Sumista on nyt sit tullut virallisesti vanha. Käytiin Jussilla näyttämässä silmänaarmua ja se perkuleen ylipätevä lääkäri lköysi mun siitossonnista toisenkin vian; Suurentunut eturauhanen. Ja tietysti, koska on mun eläimestä kyse, ko. eturauhanen oli suuresti suurentunut, ei kipeä mut tiputtelee välillä verta. Jussi tuikkas sit piikin (84e..) puohon , kuukauden päästä kontrolliultra ja jos ei ole laskenu normaaliksi ni mun siitossonnikoirasta tulee palliton siitossonni. Vanhan koiran vaivoja, sano Jussi. Kuka kertois sen tolle hormoonihiirelle??
Atte oppi kantapään, tai sanotaanko et niskanahan, kautta et nartuille ei vittuilla, pieni musta karvanen kääpiö nimeltä Nelli leipoi meidän Valtavan Vaarallisen Atlaksen niin hyvin rantareissulla et loppumatkasta Nedllin ei tarvinnut kun juosta Atlaksen viereen ni Aten suussa ollut keppi putosi samantein.. Oppia ikä kaikki.. :D
Lusse on kohta villikissa, ei viihtyisi kotona enää ollenkaan, maidot käy kyllä päivittäin juomassa mut sen jälkeen murtautuu ulos talosta, tavalla tai toisella. ..Lussekissa osaa avata kiinniolevat ikkunat. Älkää kysykö.
Lampahat käyttäytyvät aina vaan vähemmän lammasmaisesti, en varma ole mut luulen et ei oo ihan normaalia lampaan käytöstä alkaa polkemaan sorkalla kun rapsuttaa niskasta..? Siis polkemaan, tiedättehän, niinkuin koira, tap-tap-tap lyö takasorkka maahan kun ruopsuttaa. -onneks mä en vieläkään ole väittänyt et mun eläimet olis normaaleja..
Myös ihme on tapahtunut. Minä, lämminveri-ihminen, henkeen ja vereen, olen rakastunut KYLMÄVERISEEN. Tosin se on ruåttintuonti, eli ruåttalainen kylmäverinen, mut aivan yli-ihana.. Aim sou in lööv.. (Mainitsinko mä et se on TAMMA..) Mahdanko mäkin vanheta..?
-huolestuttavaa-

Tämä tässä, roger and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.