IRC-Galleria

Blaah.Lauantai 16.05.2009 18:20

Kypsää on, ei mahda mitään. Keli on hieno, hiekkarannat suorastaan huutaa meidän nimee mut sattuneista syistä me ei Sumin kanssa mennä minnekään missä sillä olisi mahdolisuus ruokailla jonkun puudelin sisälmyksilllä.. Pe käytiin kontrollissa, silmä ok, eturauhanen edelleen suurentunut, tosin pienentynyt viime kerrasta mut Jussi suositteli silti kastraatiota. Eli ens viikolla soitan 911-markus ja tilaan ajan. ..kumma juttu muuten, se hormonipiikki mikä papalle annettiin oli jonkunnäköinen kastraatiota vastaava juttu, mut unohdin kertoa sen Sumille, meillä koitetaan nyt harrastaa kovalla innolla insestiä jatkuvalla tahdilla. Kastroitu, joo. ..mut mun eläimet.. :D
Lampahat pääsi villoistaan, fiskarsit viuhu urhoollisesti Nekun kans ja työn tuloksena kaks säkillistä villaa, kaks erittäin hikistä ja puhisevaa akkaa mut lampahat näytttää tyytyväisiltä. En sano et kauniilta, vaan tyytyväisiltä..
Lussella on salasuhde, ei käy enää kotona ku syömässä ja paskomassa. Lumppu.
Atlaksella kurinpalautusviiko menossa, alkanut taas hatkailemaan, joten nyt treenataan et miten kiva onkaan kulkea porista meikäläisen kanssa ja miten ikävää se on ku lähtee yksin.. Pässi koiraksi.
P-lupakurssia innolla odotetaan, toivottavasti toteutuu et saadaan noi meidän elämääkin nopeammat raviponit starttiin..

Moissan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.